Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam hit knjigu 'Parižanke'

Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate na Cosmopolitan! Čitajte Cosmo 365 dana u godini, a mi vam darujemo hit naslov izdavačke kuće Stilus – Parižanke! Požurite jer ponuda vrijedi do 31. siječnja 2020.

Izvor: promo

Godine Pariz 1940. Nacisti su okupirali grad i hotel Ritz. Bogati, stari hotel, toliko omiljen među pariškim građanima, sada je prepun razmetnih vojnika, njihovih štićenika i ljubavnica. Posao sobarice u luksuznom hotelu za Amerikanku Oliviju Olsen znači skrivanje svoje nacionalnosti, život u laži i sve veću opasnost od raskrinkavanja njezina pravog identiteta. No, kada se u hotel useli čovjek koji je na glasu kao Hitlerova desna ruka i uzme je za ljubimicu, Olivia odlučuje iskoristiti svoj položaj kako bi pomogla Pokretu otpora – i nehotice se približava Jacku, svom doušniku. Unutar hotela slavna će dizajnerica Coco Chanel u novom režimu prepoznati potencijal za vlastitu dobrobit, a Arletty, jedna od najpoznatijih francuskih glumica, šokirat će Francusku – i samu sebe – upuštajući se u zabranjenu vezu.

Parižanke Izvor: promo

Novim pretplatnicima na Cosmopolitan darujemo knjigu Parižanke izdavačke kuće Stilus čija je vrijednost 119 kuna. Ponuda godišnje pretplate na Cosmopolitan vrijedi do 31. siječnja 2020. godine, a uključuje 12 brojeva časopisa i dar. Za pretplatu nazovite nas na +385 1 6300 817 ili kontaktirajte e-mailom na [email protected]

Najčitanije

Najnovije

loader