Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Nešto plavo...

Autor Martina Rafaeli
Autor Martina Rafaeli

Što odabrati?

Izvor: Unsplash

Zasigurno vam je poznata rečenica “Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo”. Ona sažima must have elemente koje svaka mladenka bira u skladu sa svojim željama i običajima. Ako vam je tradicija manje važna, gledajte na ovu rečenicu kao na mali stilski vodič, dobar razlog za odabir neodoljivih detalja. A znate li da je “nešto plavo” detalj koji je mladenkama i najveći izazov. Naušnice, cipele, podvezica? Što odabrati?

Izvor: Unsplash

Možda će vam odluku olakšati činjenica da je boja 2020. godine prema Pantone Colour Instituteu – klasično plava. Puno je čarobnih primjera kako se ona može uklopiti i u vaše vjenčanje, a posebno oduševljava njezin opis: “klasična, duboka plava simbolizira povjerenje i stabilnost; temelj na koji se možemo osloniti. Nebo na večernjem sumraku takve je boje, a njezina bezgraničnost potiče nas da gledamo i iza očitog i povećamo svoju perspektivu; razmišljamo šire i otvorimo nove tokove komunikacije". U svijetu vjenčanja ova će boja biti odličan začin, posebno ako se poigrate nijansama i tonovima, teksturama i formama. Posebno je zanimljivo ubaciti plavi detalj u vjenčani buket i cvjetne dekoracije – plave hortenzije, delphinium, zumbuli, muscari, nezaboravak – samo su neke od atraktivnih plavih vrsta cvijeća. Ako ne želite plavo cvijeće, razmislite o mašni u buketu, svijećama ili salvetama u toj boji. Ili pogled okrenite u potpuno drukčijem smjeru i počnite razmišljati o plavoj destinaciji za bračno putovanje; popis mjesta s predivnim plavim morem je impresivan. I ne zaboravite da upravo “nešto plavo” ove godine ima dublji smisao.

Izvor: Unsplash

A o boji godine te brojnim detaljima za vjenčanja 2020. saznajte na Sajmu vjenčanja Zagreb u sklopu radionice Trendovi u vjenčanjima za 2020. godinu koja će se održati u petak 31. siječnaj u 17,30 sati. O samom programu Sajma vjenčanja više saznajte ovdje.

Najčitanije

Najnovije

loader