Glumica Ana Gruica Uglešić rođena je 9. veljače 1983. u znaku Vodenjaka, koji joj je podario druželjubivost i humanost. Zbog Mjeseca u Jarcu oprezne je prirode, ambiciozna i realna. Lijep Jupiterov utjecaj ove godine, ali i 2021. i 2022., donosi joj priliku za potomstvo te poslovni uspjeh.

OVAN 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Suzbijte sklonost pretjeranom pričanju o svojim planovima te izazivanju zavisti ili osjećaja nesigurnosti kod drugih. Privucite pozornost na sebe samo na koristan način.

LJUBAV Venera ulazi u vaš znak pa lakše ostvarujete ljubavne želje. Slobodnima je moguća nova ljubav, a vezanima više strasti u odnosu.

ZDRAVLJE Dogovorite stomatološki pregled.

BIK 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Očekujte pozitivan rasplet mučne situacije u koju ste upleteni. Na svojoj ćete strani imati utjecajne ljude koji će vam olakšati probitak.

LJUBAV Svojeglavost nije najbolji način za ostvarenje ljubavne sreće. Kontrolirajte nalete strasti i jakih osjećaja. Partner bi vam mogao zamjeriti neke izgovorene riječi pa ni svađe nisu isključene.

ZDRAVLJE Pripazite na grlo i štitnu žlijezdu.

BLIZANCI 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Procijenite li da vam suradnici ne ulijevaju dovoljno povjerenja, bit ćete u pravu. Nečija zavist neće vam nanijeti štetu, ali ćete se zbog toga previše živcirati.

LJUBAV Imat ćete dobru komunikaciju s partnerom, ali sumnjičavost vas sprečava da se sasvim opustite. Vrijeme je da zaboravite loša iskustva iz prošlosti.

ZDRAVLJE Ču­vajte se padova i ozljeda.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO U odličnom ste razdoblju u kojem vaše kvalitete i talenti pokazuju najveću snagu. Dobro se razvijaju poslovi s inozemstvom pa se nekima pruža prilika za posao izvan domovine.

LJUBAV Puni ste kritika na račun partnerova ponašanja. No bilo bi dobro da uvidite kako ni vaše nije najprimjerenije. Nije vrijeme za velika osjećajna ulaganja, a ni za odluke.

ZDRAVLJE Problematična probava!

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Bit će vam povjerene veće odgovornosti koje ćete kvalitetno obaviti. Možda ćete morati rukovati s većim količinama gotovine ili vrijednosnih papira, odnosno povjerljivih dokumenata.

LJUBAV Prilike za nova poznanstva pružaju vam se u kontaktima s inozemstvom, ali i na hodnicima fakulteta ili na radnome mjestu. Te­ško odolijevate nečijem šarmu.

ZDRAVLJE Iz­nimnno ste dobro.

DJEVICA 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Budite na oprezu i ne zamjerajte se šefovima. Čak ni vaša izrazita orijentacija na detalje neće biti dovoljna da uočite baš sve pogreške i propuste.

LJUBAV Pred velikim ste odlukama koje mogu biti povezane sa selidbom ili udajom. Mnogo energije oduzimat će vam neriješene situacije koje treba hitno početi rješavati.

ZDRAVLJE Treba vam više sna i mira.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bavite li se sportom ili odnosima s javnošću, očekuju vas dobri rezultati. Dokazat ćete se u većini područja. Učite li ili polažete ispite, bit ćete uspješni.

LJUBAV Mogli biste dvojiti između dva zanimljiva udvarača - ne odlučujte prebrzo! Ako ste u kvalitetnoj vezi, odlučit ćete se za brak ili zajednički život.

ZDRAVLJE Poradite na jačanju mišića!

ŠKORPION 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Tjedan je povoljan za sve što se može postići komunikacijom, nagovaranjem, reklamom ili snalažljivošću. Posvetite se obavezama i shvatite ih kao ulog u siguran skori dobitak.

LJUBAV Planeti donose sve više uzbuđenja i romantike. Mnoge ljubavne patnje i neizvjesnosti izbrisat će ulazak nove osobe u vaš život.

ZDRAVLJE Ne odgađajte odlazak na ginekološki pregled.

STRIJELAC 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Dobro se organizirajte kako biste stigli obaviti sve poslove jer ste fizički i psihički prilično iscrpljeni. Pojačajte oprez jer vam pogreške u poslovanju mogu narušiti ugled.

LJUBAV Znat ćete riješiti svaki problem u vezi ili braku te ojačati ljubavne spone. Neki će steći naklonost vrlo poželjnog i dobrostojećeg udvarača.

ZDRAVLJE Pretjerano se iscrpljujete.

JARAC 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Vaš će šarm i komunikacijske sposobnosti ojačati pa ćete uspjeti ishoditi povlastice bez većih napora. Okolnosti vam idu naruku i na financijskom planu - ostvarite ono čemu stremite.

LJUBAV Sviđa vam se netko koga otprije znate, no ako ste u vezi, teško ćete djelovati na dva kolosijeka. Pazite kome povjeravate intimne tajne!

ZDRAVLJE Tegobe sa zglobovima.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Dobro raspoloženje i samokontrola otvorit će vam mnoga vrata. Izvući ćete korist iz neugodnih situacija pa bi i rasprava sa šefom mogla imati sretan završetak.

LJUBAV Mogli biste se naći između dvije vatre - stara ljubav koju niste preboljeli pojavljuje se u trenutku kad već imate novog partnera. Dobro razmislite prije nego što donesete odluku.

ZDRAVLJE Puni ste elana i optimizma.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Dobar Merkurov utjecaj u vašem znaku osnažuje vas i čini prodornijima. Iznenadit će vas brzina kojom će se neke stvari početi razvijati u vašu korist.

LJUBAV Ulazite u burno razdoblje koje donosi mnogo romantičnih prilika. Put do simpatijina srca odvijat će se neometano pa se mnogi mogu naći u lijepoj i romantičnoj vezi.

ZDRAVLJE Problemi s kroničnim tegobama.