Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Novi Cosmopolitan - kao stvoren za frajerice i fajterice! Potražite novi br

Novi Cosmopolitan - kao stvoren za frajerice i fajterice! Potražite novi broj na svim kioscima Valentinovo je pred vratima, baš kao i retrogradni Merkur, a novi frajer upravo vas je šokirao svojim nebuloznim prijedlozima. Bez frke jer novi Cosmopolitan zna kako izaći iz svih WTF situacija kao apsolutni pobjednik, a pri tome se i super zabaviti. Stoga potražite novi broj za veljaču na svim kioscima

Izvor: adriamedia

Kako preživjeti takve situacije kada vam se život pretvori u skliski led pod nogama, u žiriju sjedi netko važan, a vi zakažete u velikom stilu i tresnete na pod svom težinom? To su samo neka od pitanja na koja smo pokušali odgovoriti u ovom broju. A tko bolje zna kako se dići kada ti je najteže i pritom preokrenuti meč u svoju korist i pobijediti nego prelijepa Donna Vekić, koja je u samo dvije godine skočila sa 35. na 19. mjesto najboljih tenisačica na svijetu. I to sve usred prekida prve velike ljubavi.

Izvor: adriamedia

Kad smo već slučajno kod ljubavi, u ovom broju istražujemo one fatalne i kako ih preživjeti (ili bolje reći progledati) te stoji li teorija da ti se ono što te prvo ludo privuče nekoj osobi kasnije poput bumeranga obije o glavu.

Izvor: adriamedia

Osim toga, od Cosmo čitateljica doznali smo i kako se nositi s nezgodnim WTF situacijama u krevetu, volimo li baš uvijek naš status zvan “spavam po dijagonali”, kojih to pet frajera svaka cura ima u svom životu te koje bismo nove seksualne identitete trebali uvažavati. Skoknite na stranicu 88 na kojoj možete doznati jeste li grayseksualac, demiseksualac, manoseksualac ili možda litroromantičar.

A kada smo kod ljubavi prema sebi, pjevačica Lizzo otkriva kako biti svoja i voljeti svoje tijelo usprkos svim normama koje nam nameće društvo. Ana Marija Veselčić, talentirana glumica i autorica koja je djetinjstvo i mladost provela u domu, piše pismo šesnaestogodišnjoj sebi, a hrabri čitatelj otkriva sve istine i predrasude o bipolarnom poremećaju.

Izvor: adriamedia

Ne, nismo zaboravili ni muke na poslu i sve ono što mu prethodi - od toga kako rasturiti na pitchu i dobiti posao za tri minute do trikova kako se nositi s toksičnim poslom. No da ne bi sve ostalo na komentiranju tuđih umjetničkih i tehničkih dojmova, tu je i razgovor sa super zgodnim fitnes trenerom Selverom Kasom, koji će vas istog trena motivirati na vježbanje. Da, čak i one koji najviše trtare zbog mogućih padova. Tri, dva, jedan... Kreni!

Izvor: adriamedia

P. S. OK, pali ste, pa što? Trener vam još nije rekao da je svaki udarac u guzu korak naprijed? Hitno ga zamijenite!

I potražite novi broj Cosmopolitana na svim kioscima od 25. siječnja!

Najčitanije

Najnovije

loader