Šarmantna glumica Keri Russel rođena je 23. ožujka 1976. u znaku Ovna. Taj znak ističe njezinu strastvenu i temperamentnu prirodu, no istodobno jako dobro skriva prave osjećaje. Nepovoljan odnos Sunca i Marsa čini je tvrdoglavom osobom teškoga karaktera.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Zahvaljujući Suncu u vašem znaku, porast će vam radna energija. Kada vas uhvati entuzijazam, potpuno ćete se posvetiti poslu, a rezultati će biti brzo vidljivi. No čuvajte se onih koji vam rade iza leđa.

LJUBAV Iako u brakovima ima svađa, možete ih riješiti na pozitivan način. Samci će se zbližiti s osobom čvrstog i postojanog karaktera.

ZDRAVLJE Promijenit ćete pristup prehrani i načinu života.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Pokazat ćete zavidno znanje na radnom sastanku pa će se i vaši šefovi više oslanjati na vas. Nedovršene poslove nosit ćete kući i raditi u kasnim večernjim satima.

LJUBAV Netko će vam predložiti izlazak ili htjeti produbiti poznanstvo s vama, ali ćete oklijevati jer možda nije vaš tip. Date li mu ipak priliku, nećete požaliti.

ZDRAVLJE Odlično!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Rasprava s kolegama mogla bi završiti kao nadmetanje. Morat ćete u nečemu popustiti, a to će vam teško pasti. Otežano ćete se koncentrirati na radne zadatke.

LJUBAV Zaželjet ćete se uzbuđenja, novih iskustava i poznanstava. Samci, vaša simpatija zasad nije u stanju udovoljiti vašim prohtjevima i od vas očekuje strpljenje.

ZDRAVLJE Čuvajte se.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Poboljšat će se komunikacija s okolinom, a i okolnosti su na vašoj strani. Moguće je kraće putovanje, promjena mjesta boravka, pa i posao u novoj sredini.

LJUBAV Venera u Biku vodi vas u ljubavne pobjede, ali vas u istinskom prepoznavanju sreće sprečava sumnjičavost. Uvijek je dobro biti oprezan, ali nemojte pretjerivati.

ZDRAVLJE Pad imuniteta.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Izlazite iz krize i poslovi će se početi razvijati u dobrom smjeru. Moguće su sjajne financijske vijesti, dobra zarada ili zaposlenje.

LJUBAV Zaljubit ćete se i izgubiti kontrolu nad osjećajima. Duge i bračne veze mogle bi se naći na prekretnici, a mogući su i novi počeci u drukčijim okolnostima.

ZDRAVLJE Kontrolirajte krvni tlak.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Ne preuzimajte na sebe obaveze koje će vas izložiti dodatnom pritisku. Uza stalni posao, mogli biste početi raditi i onaj honorarni pa ćete biti pod stresom.

LJUBAV Ljubavna veza kreće uzlaznom putanjom. Želite li osvojiti osobu koja vam se sviđa, budite spontani. Razgovarajte o svemu, ali ne otkrivajte previše o sebi.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Zaokružit ćete jedno razdoblje i staviti točku na ono što je ostalo iza vas. Teže ćete podnositi velike promjene, primjerice dolazak novog šefa ili prelazak na drugo radno mjesto.

LJUBAV Partner će vam za nešto prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste razmatrati mogućnost zajedničkog života.

ZDRAVLJE Jako se živcirate.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Oni rođeni u listopadu bit će vrlo uspješni, a ni ostali se neće moći požaliti. Kreativni ste, nadahnuti i puni originalnih ideja.

LJUBAV Ljubavne odnose poremetit će obostrana ljubomora. Da biste ostvarili što bolji sklad, pomoći će vam veća popustljivost i prihvaćanje partnerovih mana.

ZDRAVLJE Puni ste optimizma.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nepovoljan Merkurov utjecaj uvodi vas u razdoblje smanjene energije i koncentracije. Rođeni u prvoj dekadi najviše su izloženi stresu i napetim međuljudskim odnosima.

LJUBAV Budite partneru na raspolaganju i vidjet ćete kako vam ljubav jača. Slobodni imaju dobre ljubavne izglede, samo nemojte težiti prevelikim uzbuđenjima.

ZDRAVLJE Blago pogoršanje.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Poslovne okolnosti ići će vam na ruku, a šefovi će biti zadovoljni vašim učinkom. Bit ćete u stalnom pokretu, žuriti na sastanke i spretno, iako ne i bez teškoća, svladavati obveze.

LJUBAV Uživat ćete u razgovoru s osobom koja će vam se sve više sviđati. Ne dopustite da se raziđete bez dogovora o novom susretu.

ZDRAVLJE Jako ste napeti

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Mnogo ćete razmišljati o financijskoj situaciji. Planetarne promjene idu vam u korist pa su moguća brza i kvalitetna rješenja. U poslu se odlično snalazite.

LJUBAV Partner će se truditi razumjeti vas i u trenucima kad će vam vaša tvrdoglavost priječiti kvalitetan nastavak odnosa. Popustite malo.

ZDRAVLJE Odlično se osjećate.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Odlično ćete poslovati i osvajati poslovne vrhunce. Bit ćete nezamjenjivi, svakome na usluzi, a kolege i stranke to će itekako cijeniti.

LJUBAV Stanjem na ljubavnom planu bit ćete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će vjerojatno početi vezu.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.