Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Pretplatite se na Elle i uživajte u čitanju magazina u sigurnosti svog doma

Elle poziva čitateljice da ostanu doma te brinu za svoje bližnje i sebe, a u slobodno vrijeme čitaju novo travanjsko izdanje ovog modnog magazina.

Izvor: Press

U ovim teškim trenucima kada Hrvatsku pogađa korona kriza, a građani Zagreba suočili su se i sa strahotama potresa, svi se osjećamo preplašeno i tjeskobno. Elle poziva čitateljice da ostanu doma te brinu za svoje bližnje i sebe, a u slobodno vrijeme čitaju novo travanjsko izdanje ovog modnog magazina. Pretplatite se na Elle i čitajte nas u sigurnosti svoga doma!

Elle je ultimativni glossy magazin koji na hrvatskom tržištu nema pandana, kako u estetskom, tako ni u svjetonazorskom smislu. Elle otkriva trendove iz svijeta mode i ljepote te pruža najnovije informacije iz kulture i umjetnosti, ali i korisne savjete kroz vrhunske tekstove vezane uz karijeru i znanost... Elle donosi i najnovije vijesti iz svijeta lifestylea u najširem smislu. Elle – ljepota je unutra!

Izvor: Press

Pretplatite se stoga na Elle i iskoristite popust na svoj omiljeni časopis! Kupite jednogodišnju pretplatu i čitajte Elle 365 dana u godini. Ova ponuda uključuje 12 brojeva i iznosi 280 kuna (4 broja gratis). Polugodišnja pretplata obuhvaća 6 brojeva, a cijena joj iznosi 150 kuna (uz ostvarenih 30% popusta).

Za pretplatu nazovite nas na +385 1 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila [email protected]

Uz tiskano izdanje časopisa Elle, čitajte nas i na portalu Elle.hr te društvenim mrežama Facebook i Instagram jer svakodnevno donosimo pregled najnovijih vijesti iz svijeta stila, otkrivamo trendove iz fashion, beauty i celebrity univerzuma te pružamo shopping vodič u kombinaciji sa zanimljivim i duhovitim tekstovima iz područja pop-kulture...

Elle. Ljepota je unutra! Stoga nas čitajte i pratite na svim Elle platformama – tiskanom izdanju, portalu Elle i društvenim mrežama.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader