Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Gesta luksuznog hotela za svaku pohvalu

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Four Seasons otvorio svoja vrata za medicinsko osoblje kako bi im olakšao stres borbe protiv koronavirusa

Izvor: Instagram

Jedan od najluksuznijih hotela na svijetu, onaj New York Four Seasons, pridružio se borbi suzbijanja koronavirusa, preciznije olakšavanju stanja koje je i više nego alarmantno. Naime, SAD je postao novo svjetsko žarište virusa koji se širi velikom brzinom, dok je New York City iznimno ugrožen zbog svoje važne pozicije na svjetskoj karti utjecaja. Riječ je o gradu u kojem se nalaze najvažnije svjetske institucije, kao i mjesto s kojeg polijeće i slijeću brojni zrakopolovi (što je zasigurno ubrzalo epidemiju na  sjevernoameričkom kontinentu).

Izvor: Profimedia


Menadžment hotela Four Seasons, koji je trenutno prazan zbog polukarantene koja je na snazi, odlučio je pomoći na način da je luksuzne interijere svog hotela ponudio kao smještaj za liječnike i medicinske radnike koji padaju s nogu od umora zbog liječenja svih bolesnika.

„Svih 368 soba hotel je dao na raspolaganje medicinskim radnicima i liječnicima, koji svakodnevno rade na liječenju pacijenata zaraženih koronavirusom“, rekao je predsjednik službenog odbora tvrtke Four Seasons, Tay Warner, hotelske grupacije koja svoje brojne hotele ima diljem svijeta i služi kao primjer
vrhusnkog poslovanja. Vrhunski dizajnirani hotel tako je postao oaza za one koji
trenutno podnose najviše cijenu u borbi protiv koronavirusa te je bolje da ne
odlaze svojim obiteljima kako bi se minimizirala opasnost od širenja virusa.