Manekenka Miranda Kerr je rođena 20. travnja 1983. u znaku Ovna, koji je zaslužan za njezin borbeni duh. No da je i vrlo emotivna te iznimno posvećena obitelji, pokazuju Mjesec i podznak u Raku. Venera u Blizancima čini je šarmantnom, vrckavom i zabavnom osobom

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Poslovi koje sada počnete rezultirat će uspjehom. Najbolje rezultate ostvarit ćete u situacijama koje iziskuju energično djelovanje i pokretanje novih projekata.

LJUBAV Merkur je u vašem znaku pa se pripremite na nova uzbuđenja, kvalitetniji ljubavni život i obećavajuće prilike. Vrijeme je da prebolite stare ljubavi i uplovite u novu.

ZDRAVLJE Izvrsno podnosite stres.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Ne slušajte one koji vas žele sputati. Vjerujte u sebe i ne tražite od drugih potvrdu svojih sposobnosti. Uvjerljiv i argumentiran nastup osigurava vam uspjeh u poslovnom okruženju.

LJUBAV Iako komunikacija s partnerom nije idealna, neće vam nedostajati pažnje. Kada se nađete u zagrljaju, shvatit ćete da je vaša ljubav jača i vrednija od svih zbivanja.

ZDRAVLJE Posvetite se sebi - treba vam razonode.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Opušteno ćete rješavati problematične situacije. Moguća je suradnja koja će vam donijeti financijsku dobit. Izvrsno ćete pregovarati, ispravljati tuđe pogreške i ugovarati dobre poslove.

LJUBAV Uživat ćete u ljubavnim zagrljajima. Zavodit ćete duhovitošću i šarmom. Pošaljete li simpatiji romantičan SMS, na pragu ste prvog uzbudljivog izlaska.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Naiđete li na probleme, ne budite brzopleti - radije taktizirajte i pustite da se stvari dodatno razviju. Raspoloženje će vam biti promjenljivo, a odluke proturječne.

LJUBAV Razumijeva­nje s partnerom je otežano. Nemojte postavljati ni prihvaćati ultimatume. Neki od vas htjet će učiniti nešto iza partnerovih leđa, ali će vas otkriti.

ZDRAVLJE Nemirni ste i tjeskobni.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Potkraj tjedna primit ćete poziv, odgovor ili rješenje koje nestrpljivo očekujete. Radit ćete ono što volite, improvizirati i riskirati, ali bez štetnih posljedica.

LJUBAV Potpomognuti Venerom, vaš seksepil i šarm bit će zamjetni. No usporen je razvoj veze s osobom koja vam se sviđa. Ne gubite nadu nego budite još malo strpljivi.

ZDRAVLJE Osjećate se iscrpljeno

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Vaša će se postignuća isticati kao primjer, a samo ćete vi znati koliko vas je to truda stajalo. Poslovni zahtjevi potaknut će vas na stručno usavršavanje i proširivanje znanja.

LJUBAV Lako sklapate poznanstva. Samcima ovi dani donose susret koji će se temeljiti na ugodnom prijateljstvu, a poslije će doći i do obostranih osjećaja.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Kontrolirajte temperament prije nego što se posvađate s kolegom ili šefom. Izbjegavajte brzoplete reakcije kako vam ne bi bilo uzvraćeno istom mjerom.

LJUBAV Sve veća usmjerenost na poslovna zbivanja udaljavaju vas od obitelji i partnera. Ako ste u vezi s nekim tko živi u inozemstvu, vaš je odnos strastven bez obzira na udaljenost.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Mogući su radikalni zaokreti, primjerice napuštanje dosadašnjega radnog mjesta ili ustaljenih poslovnih navika. Tjedan je posebno naklonjen onima koji traže posao.

LJUBAV Važno je da se pomirite s prošlošću kako biste bez tereta zakoračili u budućnost. Nemojte si dopustiti ostanak u odnosu koji vas ne zadovoljava ili u kojem patite.

ZDRAVLJE Pripazite na grlo i glasnice.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Ojačani ste dobrim planetarnim utjecajima pa na vidjelo izlaze vaše najbolje osobine. Odlično ćete poslovati sa strancima, obrazovati se i hvatati korak s modernom tehnologijom.

LJUBAV Vaš šarm sve je primjetniji, ali ne i samopouzdanje - ne prepuštajte se sumnjama. Pustite da se odnos s partnerom razvija spontano.

ZDRAVLJE Frcate energijom.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Vanjska trgovina i pravni poslovi otvaraju vam prostor za napredak. Intelektualni rad i upijanje novog znanja omogućit će vam uvaženiji društveni i poslovni položaj.

LJUBAV Privatni život bit će isprepleten s poslovnim. S nekim tko vam se sviđa uspostavit ćete suradnju ili će vam se svidjeti osoba s kojom ste u poslovnom odnosu.

ZDRAVLJE Nesanica i jak umor.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Mars u vašem znaku pokreće vas i puni optimizmom. Neće biti poslovnog problema koji ne možete riješiti. Mogli biste potpisati važan ugovor.

LJUBAV U burnom ste razdoblju pa ćete uživati u ljubavnim izazovima i neočekivanim raspletima. Znatno ćete uljepšati predodžbu o simpatiji ili partneru.

ZDRAVLJE Izdržljivi ste, ali i skloni pretjeranom radu i iscrpljivanju.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Inicijativa i poduzetnost bit će vaše oružje u iznalaženju novih prihoda. Unaprijedite i plasirajte ideje i projekte bez osvrtanja na mišljenje skeptika.

LJUBAV Oslonite se na svoju razboritost i moć zaključivanja u trenucima krize. Iako se ni vaš partner neće moći pohvaliti tolerancijom, pokušajte uskladiti međusobne potrebe.

ZDRAVLJE Netko u vašem domu je boležljiv