Glumac George Clooney rođen je 6. svibnja 1961. u znaku Bika koji mu je podario upornost, ali i šarm. Zbog podznaka u Ribama jako je osjećajan i intuitivan, no emocije vješto skriva. Venera u Ovnu pokazuje da se u bračnim vodama otežano snalazi i da mu je potrebno dosta slobode.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Neće biti situacije koju nećete uspješno riješiti pa prihvatite i teže zadatke. Uspješno ćete riješiti sukob s nadređenim i vratiti stabilnost poljuljanoj poslovnoj poziciji.

LJUBAV U znaku sklada odvijat će se obiteljski život. Neke će razveseliti dolazak prinove. Moguće je ponovno spajanje sa starom ljubavi pa ćete osjetiti novi zanos.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Unatoč svim izazovima, očvrsnut ćete i bolje se snalaziti u problemima. Postupajte samostalnije jer se oslanjanje na druge neće pokazati dobrim izborom. Krenite naprijed punim jedrima!

LJUBAV Ako ste slobodni ili niste zadovoljni ljubavnim životom, trenutke ispunjenja pronalazit ćete u komunikaciji sa simpatijama i malim flertovima. Neka vas ne iznenadi dogodi li se da vas netko snažno privuče.

ZDRAVLJE Još ste osjetljivi pa pripazite na sebe.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Iako se mnogo toga događa mimo vašeg utjecaja, bit ćete zadovoljni lakoćom dolaženja do podataka. Uspjeh očekuje pisce, znanstvenike, istraživače i druge koji se bave radom u sjeni.

LJUBAV Bit ćete rado viđeni u svakom društvu i uživati u komunikaciji s ljudima. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji, a slobodni doznati da se netko za njih zanima.

ZDRAVLJE Moguća je nesanica.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Vaš će utjecaj porasti. Pregovori i razgovori odvijat će se prema vašim željama, a konkurencija vam neće biti osobita. Nemojte birati teži put do napretka - iskoristite veze i protekcije!

LJUBAV Upoznat ćete pravo lice osobe u koju ste zaljubljeni. Morat ćete odlučiti je li vaše mjesto uz nju ili ne jer postoji nešto preko čega nećete olako prijeći.

ZDRAVLJE Više se odmarajte

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Promjene vam otvaraju vrata u novo životno poglavlje, zato izdržite sve napore - isplatit će vam se. Uložite sve snage u ono što vam je cilj kako biste poslije uživali u plodovima svoga rada.

LJUBAV Nećete ostati uskraćeni za uzbuđenja. Slučajan susret rezultirat će druženjem, a ono će otvoriti put novoj ljubavnoj priči.

ZDRAVLJE Prolazna tjeskoba.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Lako ćete se uklopiti i prilagoditi stavu većine. Razmišljate li o poslu koji će vam omogućiti financijsku samostalnost, čut ćete vijesti koje će potvrditi da se sve odvija kako treba.

LJUBAV Ne oklijevajte pristupiti simpatiji, ali vodite računa o odgovarajućem nastupu. Ako je povučena, osvajajte je polako i nježno.

ZDRAVLJE Svakim ste danom sve bolje.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Neželjene okolnosti okrenut ćete u svoju korist. Nastavite putem kojim ste krenuli bez obzi­ra na to koliko se tome netko usprotivio. Sve vam ide od ruke.

LJUBAV Razgovor s osobom putem interneta mogao bi završiti obostranom simpatijom. Mimo vaših očekivanja, takav bi odnos mogao prerasti u nešto ozbiljnije.

ZDRAVLJE Naglo se osjećate bolje.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Vaši su postupci i izjave pod povećalom, a okolina će tragati za vašim pogreškama i procjenjivati vas. Udaljite se od onih koji vas iscrpljuju ili vam dosađuju.

LJUBAV Prihvatite promjene i postupite onako kako vam srce nalaže. Shvatit ćete da vaši osjećaji prema nekome još nisu zamrli. Vrijedi pokušati još je­dnom.

ZDRAVLJE Osjetljivo vam je grlo

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Oslonite se na druge, tražite savjet i pomoć kad god se osjetite iscrpljeno ili nemotivirano. Predstoji li vam razgovor za posao, opušteni nastup povećat će vam šanse.

LJUBAV S nekim ćete uspostaviti odnos pun razumijevanja, ali nećete htjeti brzati u novu vezu. Bit ćete zadovoljni sitnim znakovima zbližavanja i polaganim udvaranjem.

ZDRAVLJE Pripazite na prehranu.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Slijedite zov ambicija, ma koliko vas to iscr­pljivalo. Neka vas ne obeshrabre teškoće. Ustrajte, makar ne imali vremena za odmor i ljubav jer sada možete postići najviše.

LJUBAV Iza naizgled običnih situacija krit će se nove ljubavne prilike. Zanimljivosti vam se mogu dogoditi u susretu sa starim znancima, ali i s nekim na poslu.

ZDRAVLJE Dobro, osim manje psihičke napetosti.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Vaši će potencijali biti toliko izraženi da ih jednostavno morate iskoristiti. Odvažite se na rizik, natjecanje ili putovanje. Promjena koju samoinicijativno napravite donijet će vam napredak.

LJUBAV Naklonjena Venera osnažuje vezu s partnerom, a osamljenima dovodi nove ljubavi u život. Partner će imati sluha za vaše potrebe i udovoljavati vam.

ZDRAVLJE Čuvajte se padova i nezgoda.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Staloženo ćete promišljati o svemu što vam se događa i odlučivati bez nervoze. Trud koji ste uložili u posao i ostvarenje materijalne sigurnosti počet će vam se isplaćivati.

LJUBAV Morate li donijeti odluku važnu za vašu budu­ćnost, slijedite glas srca. Jedino ćete tako znati da ste ispravno odlučili i da niste dopustili drugima da utječu na vaš izbor.

ZDRAVLJE Bolovi u nogama.