Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Najslađi celebrity ljubimci koji će vam razvedriti dan

Autor Ana Fazekaš
Autor Ana Fazekaš

Pozor! Mogli biste se predozirati slatkoćom

Izvor: Instagram

Dok se kod nas mjere opreza postepeno otpuštaju i ovih dana nas doma eventualno drži povremena kišna pregrada, velik dio svijeta još uvijek čuči kući, uključujući neke od naših najdražih celebova, piše Elle. Mnogima društvo prave ljubimci koji su jednoglasno oduševljeni time što su njihovi ljudi doma i u svakom trenu spremni za maženje ili šetnjicu prirodom. Za dizanje morala usred kišnog proljeća, donosimo najveće zvijezde instagrama ovih dana! Aha, da, i njihove celebrity ljude.

Cara Delevingne

Prije nego što su objavile prekid dvogodišnje veze i narušile našu vjeru u ljubav, Cara Delevingne i Ashley Benson privremeno su udomile ova dva dlakava čuda i potaknule svoje pratitelje da učine isto ako su u mogućnosti. Dame i gospodo, ovo su Bowie i Hendrix!

Cara je inače osim po karijeri top modela i the obrvama poznata po svojoj ljubavi prema psima te ih i trajno ima par! Fun fact: njezini su psi, Alfie i Leo, uz ljubimce Fione Apple, sudjelovali kao back vokali na Fioninom novom albumu Fetch the Bolt Cutters.

Miley Cyrus

Kao aktivistkinja za prava životinja i veganka, Miley Cyrus svoju ljubav prema svim životinjicama izražava kad god stigne, a dijeli životni prostor s nizom živina, uključujući i svinjicu! Međutim, iz njezina klana ističe se perzijska mačka Shanti Om Bb koja ima vlastiti instagram profil i stabilan status influencerice…

Kaia Gerber

Mnogi su se ovih dana dali u privremeno udomljavanje pa je tako i Kaia Gerber na instagramu pokazala čak dva psetanca koja su sretno dospjela u njezine ruke. Navijamo da ovaj privremeni dom postane trajni jer – tko bi im odolio?

Billie Eilish

Billie Eilish također je odlučila privremeno udomiti psića, konkretno mladog pit bulla kojeg je nazvala, odnosno nije nazvala «little nameless monkey». Međutim, Eilish je ubrzo priznala poraz i trajno udomila svog novog prijatelja!

Taylor Swift

Znamo koliko Taylor voli mace te ima čak tri: Benjamina Buttona, Meredith Grey i Oliviju Benson. Mi svakako nismo od onih koje diskriminiraju među macama, ali Olivia je ovih dana definitivno ukrala svu pozornost beskrupuloznim frajerisanjem.

Ariana Grande

Ovo nije natjecanje, ali da jest, Ariana bi bila ultimativna pobjednica sa svojih dvanaestero pasa (brojkom: 12!): Lily, Snape, Myron, Toulouse, Coco, Ophelia, Pignoli, Lafayette, Cinnamon, Strauss, Sirius i Fawkes. Iako ne žive svi s njome, brine za njih, a privilegirani dio i putuje s njom na snimanja i turneje. Dobro je znati da Grande zna okončati disfunkcionalnu vezu, a istovremeno graditi život s ovim prekrasnim stvorenjima.

Ako vas je ova dlakava sreća inspirirala da i same udomite, imate našu punu podršku! Ali za dobrobit tih divnih bića, dobro promislite prije no što ste spremne trajno udomiti životinjicu, radije se odlučite za privremeno dok ne budete sigurne, da ne bi bilo slomljenih srdaca kad se život vrati u punu brzinu…


Najčitanije

Najnovije

loader