Sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat rođena je 4. lipnja 1981. u znaku Blizanaca. U tom joj je znaku i Venera koja joj je podarila ljepotu. Merkur i Mjesec u Raku odaju emotivnost i ranjivost, ali zagrljaj Jupitera i Saturna čine je borcem koji prkosi sudbini. Iduća godina donosi joj u životu veliku ljubav.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Upravljat ćete osjećajima i strastima, a odluke koje ćete donijeti neće biti potpuno racionalne. Čuvajte se nepromišljenih akcija, svađa zbog novca i dugova.

LJUBAV Pozitivne promjene u vašem ponašanju pridonijet će ostvarenju osjećajnog sklada. Samci, sviđat će vam se značenje riječi koje će vam uputiti privlačna osoba.

ZDRAVLJE Moguće su glavobolje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete uspješni u svim aktivnostima koje iziskuju kreativnost. Priljev novca bit će veći od uobičajenog, ali ništa vam neće biti darovano - sva dobit bit će rezultat vašeg truda.

LJUBAV Unatoč vašoj odgovornosti i požrtvovnosti, nedostajat će vam pravog osjećajnog zanosa, a to će primijetiti i partner koji će se više truditi oko vas.

ZDRAVLJE Opće poboljšanje i proljepšanje!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Vaša rječitost, smisao za komunikaciju te stečena znanja pomažu vam ostvariti financijske ciljeve. Pod uvjetom da ne gubite iz vida ono čemu težite, put kojim ste krenuli onaj je pravi.

LJUBAV Poruke koje ćete primati SMS‑om ili elektroničkom poštom mogle bi vam promijeniti ljubavni život. Netko s kime se prijateljski dopisujete iskazat će prema vama veće zanimanje.

ZDRAVLJE Ako ste patili od kakvih tegoba, na putu ste ozdravljenja.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Bit ćete u odličnoj formi za pismenu i usmenu komunikaciju, putovanja te rad s ljudima. Ne dopustite drugima da svoj teret posla prebacuju na vas.

LJUBAV Zaljubljeni ste u nekoga tko je teško osvojiv ili zauzet. Ako ste u braku, prilično ste sumnjičavi prema partnerovoj vjernosti iako su vaše sumnje neutemeljene.

ZDRAVLJE Prolazna nervoza.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Naći ćete se usred spletki koje uključuju treće ljude. Nemojte se opredjeljivati i zauzimati stranu, više koristi imat ćete od neutralnog djelovanja.

LJUBAV Vraća vam se izgubljeno emotivno samopouzdanje. Naklonjena Venera razveselit će vas novom simpatijom i ljubavlju, a loša ljubavna iskustva brzo ćete zaboraviti.

ZDRAVLJE Izraženiji psihički umor.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Povoljni Merkur podarit će vam energiju kojom možete borbenije krenuti u nove pothvate. Bit ćete spretne ruke kada treba nešto odraditi, ali i zaraditi.

LJUBAV Znat ćete izraziti ono što osjećate, ali ne riječima i djelima nego pogledom ili dodirom. No partner će htjeti konkretnije dokaze vaše naklonosti. Budite otvoreniji.

ZDRAVLJE Oslabljen vam je imunitet.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ulažite novac, pokrećite poslove, razmotrite nove ponude - zapreka je sve manje ili ih neće ni biti. Jaka motivacija i predan rad donijet će vam uspjeh.

LJUBAV Ljubavni život popravlja vam se pa je sve više prilika za flert ili vezu. Više ćete izbivati iz kuće ili izlaziti s partnerom. Odnosi će biti isprepleteni zajedničkim ciljevima.

ZDRAVLJE Više se krećite.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Poslovne aktivnosti zahtijevat će više kretanja i putovanja. Posezat ćete za stručnom literaturom i u hodu stjecati znanje potrebno za obavljanje određene vrste posla.

LJUBAV Poduzetniji ste i znate što želite. Ne oklijevajte pristupiti osobi do koje vam je stalo, ali vodite računa o svojem nastupu. Ne naglite, idite sporijim tempom.

ZDRAVLJE Unutarnji nemir je u porastu.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Pripremate li se za prezentaciju, pridržavajte se planova. Koncentracija će vam biti u padu, raspoloženje promjenjivo, a motivacija nedostatna za zahtjevnije intelektualne napore.

LJUBAV Privući će vas osoba koja odaje sigurnost i čvrstoću. Izvrsno ćete se nadopunjavati, unatoč tome što će druga strana često mijenjati mišljenje.

ZDRAVLJE Jako ste napeti.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bavite li se javnim poslom, ostvarit ćete zapažen nastup. No ako ste privatni poduzetnik, mogući su problemi s naplatom vaših proizvoda.

LJUBAV Mogli biste obnoviti vezu s osobom koja vas je jednom već povrijedila. Partneru biste mogli postati naporni ako ćete mu stalno prigovarati. Popustite malo!

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam zglobovi nogu.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Željene ciljeve ostvarit ćete bez većih napora. Žurbe i nervoze neće biti pa će i vaša opuštenost pridonijeti dobrom razvoju poslovnih situacija.

LJUBAV Planeti u znaku Blizanaca donose vam strast i uzbuđenje. Mogli biste se zaljubiti, potpuno izgubiti razum i nekome se predati puna srca. U brakovima vlada sve veće razumijevanje.

ZDRAVLJE Smanjite unos kofeina.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Istupat ćete s dobro osmišljenim idejama i stavovima. Neki vaši prijedlozi razmatrat će se, a neki i ostvariti, no ne bez napora i dokazivanja.

LJUBAV Dvojit ćete je li osoba koja vam se sviđa zainteresirana za vas. Pričekajte još neko vrijeme dok i sami ne budete sigurni. Vrijeme će pokazati svoje.

ZDRAVLJE Nesanica i želučani problemi.