Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

4 stvari koje će izbezumiti svakog frajera

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Možda vama ove stvari zvuče kao vaše prednosti, ali garantiramo da će ih protumačiti drugačije...

Izvor: Cosmopolitan.hr

Dežurna sveznalica. U želji da mu se svidite, naštrebali ste imena svih igrača nogometnog kluba za koji ste iskopali na fejsu da navija i naučili sve o povijesti sushija (jer je on predložio dejt u japanskom restoranu), a nakon monologa o problemima hrvatske nogometne lige, povjerili ste mu koliko vas točno vaš šef smatra dragocjenom i koji postdiplomski planirate upisati, piše Cosmopolitan.hr

Presuda: Vi se nadate da ste ispali cool i pametni. On misli da se razmećete i pravite važni.

Ona koja ne prestaje pričati o sebi. Tako ste lijepo kliknuli da vas je razgovor ponio pa ste mu ispričali sve o svom djetinjstvu, prvom seksualnom iskustvu i prvom muškarcu koji vam je slomio srce. Da, muškarce zanima vaša životna priča, ali to ne znači da je žele cijelu čuti u jednoj večeri.

Presuda: Otvorenost je dobrodošla, ali otkriti sve odmah na početku i nije baš privlačno. Zadržite tajanstvenost, to će njegovu maštu održavati aktivnom.

Previše tajanstvena. Prijateljice su vam rekle da muškarci vole tajanstvene žene pa ste se vi baš uživjeli u tu ulogu. Samo ga gledate i trepćete, puštajući ga da on vodi razgovor. Tu i tamo kimnete glavom.

Presuda: Ne, neće zaključiti da ste tajanstveni nego da ste mutavi. Ili vam je dosadno. U svakom slučaju, nemojte očekivati da će vam se sutra javiti.

Sekspert bez srama. Frajeri vole seksi žene. Dobar seks je ono zbog čega požele biti u vezi. Tako ste čuli. Pa zašto im ne biste malo išli niz dlaku. U želji da ispadnete cool, seksi i otvorena počeli ste s par prostih viceva, a onda mu rekli kako obožavate gledati porno filmove i kako ne biste imali ništa protiv seksa u troje, da vam se ponude Brad Pitt i George Clooney.

Presuda: Neće misliti da ste cool i seksi. Mislit će da ste ninfomanka i da ga želite pojesti za doručak. Vjerojatno će zbrisati glavom bez obzira prije deserta.


Najčitanije

Najnovije

loader