Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Story i HEP donose vam koncerte Hladnog piva i hiphopera s Josipom Lisac

Zagreb - u srcu te nosim

 Izvor: Story

Najutjecajniji lifestyle tjednik Story i tvrtka HEP donose vam jedinstveni projekt u kojem su okupili perjanice zagrebačke glazbene scene - Hladno pivo i zagrebačke repere Tram 11, Nereda i Stoku te divu Josipu Lisac. Koncertima ovih vrhunskih glazbenika iz potresom oštećenih simbola kulturnog i akademskog života Zagreba cilj nam je buđenje grada i svekolike javnosti.

U teško oštećene simbole kulturnog i akademskog života metropole publiku vode ni manje ni više nego najveća imena zagrebačke scene - Hladno pivo s ljetne pozornice Muzeja za umjetnost i obrt te zagrebački hiphoperi Tram 11, Nered i Stoka uz gostovanje Josipe Lisac iz dvorišta Akademije likovnih umjetnosti.

Svi su oni dio projekta časopisa Story „Zagreb - u srcu te nosim“ kojem je ponajprije cilj podsjetiti na to da su rane od potresa teške i da će obnova trajati godinama. Želja nam je probuditi Zagreb i dati priliku svima da budu dio nepokolebljivog srca grada podno Sljemena.

Zagreb - u srcu te nosim prate i svi magazini Adria Medije Zagreb na svojim portalima donoseći vam najbolje teme i kvartovske priče prekrasnog Zagreba.

Ovaj hvalevrijedan projekt časopisa Story podržala je i tvrtka HEP, regionalni energetski lider koji se već mnogo puta dosad uključio u brojne društveno odgovorne projekte te tako postao snaga promjene i pokretač zajednice.

Koncert zagrebačkih hiphopera i svevremenske Josipe Lisac pogledajte u srijedu, 17. lipnja, a koncert Hladnog piva na rasporedu je 24. lipnja na portalu Story.hr.

%MCEPASTEBIN%

Magazin

Royals