Manekenka Nina Morić je rođena 22. lipnja 1976.  u znaku Raka pa je emotivna, osjetljiva
i jako privržena obitelji. Mjesec u Biku pokazuje da je tople i zaštitničke prirode. Uporna je, ponekad i tvrdoglava, ali istodobno romantična i nježna.  Novu ljubav mogla bi upoznati
tijekom ljeta ove godine.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Mogli biste napredovati, ali neki će vam na tome otvoreno zavidjeti. Ne obazirite se i nemojte tjerati inat s onima koji su na većem položaju od vašeg.

LJUBAV Vladavina Lava osvjetljava vaše polje ljubavnih odnosa pa se već u ovom tjednu u nekoga možete zaljubiti. Oni u vezama uspješno će riješiti većinu problema.

ZDRAVLJE Sklonost glavobolji.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Dinamični ste i spremni za akciju. Nestrpljivi da dođete do onoga što želite, nećete obraćati pozornost na detalje, zbog čega će mogućnost za pogreške i nesporazume porasti.

LJUBAV Samcima je na pomolu nova veza. Poznanstvo je moguće pod neobičnim okolnostima - na internetu, putovanju ili s nekim tko je karakterom vaša suprotnost.

ZDRAVLJE Tegobe sa sinusima.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Dobar Merkurov utjecaj u vašem znaku zaslužan je za snalažljivost i spretnost. Ipak se pripazite neiskrenih suradnika, kao i onih koji vole ogovarati.

LJUBAV Bit ćete skloni osamljivanju, skrivati prave osjećaje i potajno povlačiti poteze. Moguća je platonska ljubav ili ćete se uplesti u ljubavni trokut i priuštiti si probleme.

ZDRAVLJE Vitalni ste i energični.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Puni ste ideja pa i najdosadnije aktivnosti učinite zabavnima. Svojim razmišljanjima ostavljate sjajan dojam te s lakoćom osvajate šefove simpatije.

LJUBAV Staloženost je vaš glavni adut u borbi za bolju emotivnu budućnost. Bit ćete smireni, prihvaćati stvari onakve kakve jesu i lakše podnositi partnerove nedostatke.

ZDRAVLJE Snažan imunitet i dobru formu održavajte tjelovježbom.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nećete biti zadovoljni situacijom, a pojedinci bi vam mogli otvoreno iskazivati nesimpatije. Nemojte dopustiti da vas pogađa nečije loše mišljenje o vama.

LJUBAV Seksualnost i potreba za uživanjem jako su izraženi, a zbog toga biste se mogli naći u zagrljaju bivše ljubavi. Ako ste u vezi, partnerovo ponašanje ispunjava vas nemirom.

ZDRAVLJE Više se brinite o sebi.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Odnosi na radnome mjestu bit će napetiji, a osobito je povećana mogućnost svađa s autoritetima. No u sve većim izazovima krije se i prilika za napredovanje.

LJUBAV Naklonjena Venera ispunjava vas pozitivnim osjećajima i odličnim raspoloženjem. Budući da ćete često izlaziti, veća je mogućnost da ćete doživjeti fatalan susret i zaljubiti se.

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Naći ćete se u društvu ljudi na položaju. Bit ćete uspješni u pregovorima, polaganju ispita i aktivnostima vezanima uz promociju i marketing.

LJUBAV Zajednički izlasci zauzetima će osvježiti odnos s partnerom, a želja za upijanjem novih spoznaja ili putovanje samce će povezati s osobom koja će im biti zanimljiva u svakom pogledu.

ZDRAVLJE Solidno ste.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Zaokupit će vas brojne obaveze ili nastup u javnosti. Htjet ćete ostaviti dobar dojam i nametnuti se kvalitetom, ali pritom ćete se prilično iscrpiti.

LJUBAV Posvađate li se s voljenim, mogli biste pomišljati na prekid. Sve što ćete činiti dok ste ljuti bit će pogrešno. Kriza je prolazna pa izbjegavajte pretjerivanja.

ZDRAVLJE Sklonost nesanici.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Ne trudite se prikriti svoje sve veće ambicije i nastojte se dokazati onima koji vam mogu pomoći da ih ostvarite. Radite li s novcem, mogao bi vam se potkrasti manjak.

LJUBAV Zbog osobe koju viđate na radnome mjestu srce vam sve brže kuca, a želja da joj diskretno, ali nedvosmisleno date do znanja koliko vam je draga postaje sve jača.

ZDRAVLJE Stabilno ste.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Zahvaljujući svojoj susretljivosti, uživat ćete naklonost okoline, ali nemojte iskušavati strpljenje nadređenih povlačenjem poteza za koje niste ovlašteni.

LJUBAV Na ljubavnom planu dogodit će se promjene koje će vas osloboditi brige i razveseliti. Odnos s partnerom sve je čvršći, a slobodni su na pragu posebne veze.

ZDRAVLJE Slabost i umor.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Vrlo ste kreativni, što se pozitivno odražava na vaša radna postignuća. Maštovita rješenja koja nudite itekako nailaze na odobravanje suradnika i šefova.

LJUBAV U osjećajnom odnosu nećete točno znati što se od vas očekuje. Možda je vrijeme da tome stanete na kraj i jasno pokažete da s vama nema poigravanja.

ZDRAVLJE Bez većih tegoba.