Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Četiri znaka da je on bad boy

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Jedini problem s ljubaznim, brižnim i obzirnim muškarcima je u tome da su često - dosadni. Evo kako prepoznati mužjaka koji preuzima rizik...

Izvor: Cosmopolitan.hr

Žene često prepoznaju buntovnika na prvi pogled. Zašto? Zato što su im - a dokazala su to i istraživanja - jednostavno privlačniji muškarci koji ignoriraju društvena pravila. Ponovno, zašto? Zato jer to sugerira da ti frajeri posjeduju kvalitete koje su ženama atraktivne, poput preuzimanja rizika i asertivnosti. Što ukazuje na autentičnost, koja je postala rijetka i dragocjena osobina u površnom svijetu u kakvom živimo. Ako niste sigurni da je tip na kojeg ste bacili oko "bad boy", evo četiri pouzdana znaka, piše Cosmopolitan.hr.

1.Privlači ženske poglede

Alfa mužjak nema problem s tim da se ističe usred čopora. Kad navečer uđete u bilo koji birc ili klub, primijetit ćete da gotovo svi muškarci stilski liče jedan drugome kao jaje jajetu. To je zato što su muškarci programirani da igraju na sigurno i slijede masu. Bad boy fura svoj stil i ne zanima ga što će ostali misliti o tome. Uključujući vas. Vjerojatno nije politički korektno reći - ali to je tako seksi!

2.Odlučan je

Muškarci su često neodlučni po pitanju žena i uvijek se nadaju da će naići ona bolja. Recimo, prilikom online datinga mnogi danima flertuju prije nego odluče s kojom će se ženom uživo upoznati. Muškarci bacaju široku mrežu na date-appovima, pa ženama nije jasno kome se sviđaju, a kome ne. Frajer koji zna što želi uvijek radi prvi potez, što pokazuje da je snažan, samopouzdan i odlučan. Njemu nije bitno da se on dopadne vama - on je lovac, a ne lovina.

3.Ne boji se odbijanja

Muškarci često igraju na sigurno jer se boje odbijanja. (Zato će često prići vašoj manje zgodnoj prijateljici, a ne vama.) Primitivni dio mozga nam sugerira da pobjegnemo ili da se branimo od potencijalne opasnosti, stoga odvažnost valja tretirati poput mišića kojega treba ojačati - treba je što češće trenirati. Bad boyu to dolazi instinktivno; on ne razmišlja o posljedicama eventualnog odbijanja, njemu su na pameti samo plodovi uspješnog upucavanja.

4.Uz njega nikad nije dosadno

Većina ljudi pri izlascima zapada u određenu rutinu; jednostavno, sazdani smo na taj način i zbog toga s vremenom izlasci postanu dosadni. Naš se mozak brzo prilagođava novim stvarima i uzbuđenje pomalo splasne, poprimi formu jednoličnog bijelog šuma. A bijeli šum nije visoko na ljestvici stvari koje uzbuđuju žene... Odlučan tip razbucava rutinu, iznenađuje vas svojim izborima, nagovara vas na stvari koje vas u vlastitim očima čine zločestom curkom. A onda ste sposobni učiniti svakakve nepodopštine, znamo.

loader