Nekadašnja Miss Dalmacije, Viktorija Đonlić Rađa, rođena je 7. srpnja 1977. u znaku Raka. Emotivna je i teško oprašta ako je netko povrijedi. Prekrasni planetarni utjecaji između Saturna, Mjeseca i Jupitera svjedoče o njezinoj velikoj unutarnjoj snazi, velikodušnosti, kreativnosti i intuitivnosti.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Popuštanje koncentracije shvatite kao prolazan trenutak u kojem nije dobro poduzimati važnije akcije. Imat ćete snažne kreativne impulse i dobre ideje, ali i nailaziti na zapreke.

LJUBAV Pred vama su uzbudljivi susreti ili ljetne pustolovine. Večernji izlazak mogao bi završiti novim poznanstvom, pa i novom ljubavlju.

ZDRAVLJE Skloni ste glavoboljama i stresu.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete spretni i pronicljivi. Lako ćete otkrivati pogreške na projektima u kojima sudjelujete pa će šefovi veći dio posla prepustiti vama.

LJUBAV Ljubavni život daje vam razlog za osjećaj sreće i zadovoljstva. Zajedničko putovanje ili razgovor o temama koje vas oboje zanimaju povezat će vas s partnerom.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo i glasnice.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Imate dovoljno energije za uspješno nadilaženje zapreka. Djelovat ćete samopouzdanije i lakše ćete dovršavati zadatke. Popravlja se i novčana situacija.

LJUBAV Strasti i ljubavi neće vam nedostajati. Ispunjavat će vas putovanja udvoje, šetnje i dugi razgovori. Samci će imati sreće u zavođenju.

ZDRAVLJE Gode vam lagane šetnje.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Merkur u vašem znaku otklanja zapreke. Ni u najvećoj gužvi ili strci nećete gubiti prisebnost pa poslovni pritisci na vama neće ostavljati traga.

LJUBAV Korisno je razgovarati s partnerom ili članom obitelji i tako odlučiti o izazovima koje donosi budućnost. Slobodne će zanimljiv susret ili telefonski razgovor potaknuti na razmišljanje, ali i slatko maštanje.

ZDRAVLJE Ako ste na ljetovanju, maksimalno iskoristite sve blagodati mora, ali se čuvajte ozljeda i nezgoda.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza
POSAO Treba vam više opuštanja ili ležerniji pristup svakodnevici. Bez obzira na zaduženja, morat ćete pronaći vrijeme i način kako da se rasteretite od poslovnih obaveza.

LJUBAV Osoba koja vam se sviđa, ali vas odbija njezina površnost, pokazat će vam i drugu stranu karaktera koja će vas ugodno iznenaditi.

ZDRAVLJE Opuštat će vas radovi po kući.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Imat ćete manje obaveza, a vrijeme pred vama je kao stvoreno za ljenčarenje, slobodne dane ili godišnji odmor. No ako radite, bit ćete iznimno učinkoviti.

LJUBAV Imate li napet odnos s partnerom, pristupite mu prijateljski, razgovarajte i dogovarajte se - izbjegnite povišene tonove i prijetnje. Samcima se sviđa netko iz njihova društva.

ZDRAVLJE Pazite na probavu.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ako ste se već vratili s godišnjeg odmora, teško će vam pasti povratak u svakodnevicu. Mislima ćete i dalje biti na moru ili plaži. Nekima se otvara prilika za novi posao.

LJUBAV Odnosi s voljenim bit će kvalitetniji pa ćete se lijepo sporazumijevati. Osamljenima se ljubav smiješi neočekivanim poznanstvom, možda na putovanju.

ZDRAVLJE Čuvajte mjehur.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO U poslu vam naglo ide nabolje. Zateknete li se u osjetljivoj situaciji, smireno ćete reagirati, a nadređeni će vas pohvaliti zbog dobro obavljenog posla.

LJUBAV U svoja osjećajna previranja uključite što manje ljudi, jer će vas svojim savjetima samo zbuniti. Poslušajte intuiciju, ona će vas voditi u pravom smjeru.

ZDRAVLJE Popravlja se!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nemojte biti nestrpljivi i izbjegavajte prečice na putu do cilja. Nestvarna očekivanja na financijskom planu rezultirat će gubicima. Ne trošite iznad svojih mogućnosti.

LJUBAV Odnos s partnerom ovisit će o vašoj toleranciji, koja neće biti velika. Mogli biste se posvađati zbog sitnice ili prekinuti vezu pa je obnoviti s još većim žarom.

ZDRAVLJE Skloni ste nervozi.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Zaokupljeni ste svakodnevnim obavezama i poslovnim promjenama. Očekuju vas novi trenuci vezani uz imovinska pitanja, potpisivanje ugovora ili novi posao.

LJUBAV Bit ćete strastveni i željni ljubavi, ali okolnosti će vas gurati u zagrljaj problematičnih partnera. Moguća je veza s osobom na poslu koja će vas držati u neizvjesnosti.

ZDRAVLJE Pad imuniteta.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Previše ste opterećeni poslom pa ćete prebaciti godišnji odmor u neki drugi termin. Moguće su svađe u radnoj sredini, a vi ćete se naći u središtu događanja.

LJUBAV Naziru se pozitivne promjene, a Venerina potpora pomoći će vam naći rješenja. Partner će se još jednom pokazati kao osoba na koju možete računati.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Komunikaciju ćete uspostavljati lako, uključujući i razgovore osobne prirode. Kolege će vam se obraćati za pomoć, a vi ćete im davati mudre savjete.

LJUBAV Poželjet ćete obnoviti raskinutu ljubavnu vezu, ali druga strana neće biti spremna na taj korak. Suzdržite se od takvih akcija jer nećete naći prave riječi da opišete svoje osjećaje.

ZDRAVLJE Bolje ste.