Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Zašto su električni automobili trend kojemu ne možemo odoljeti

Vožnja ovakvog vozila znatno je jeftinija u odnosu na one na tradicionalna goriva, a uz to nimalo ne onečišćujemo okoliš

Izvor: Press

Polako, ali sigurno, trendovi u automobilskoj industriji se mijenjaju pa nije za neočekivani kako će u budućnosti na cestama biti sve zastupljeniji električni automobili. Osim što puno velikih proizvođača automobila svoj fokus usmjeruje na proizvodnju limenih ljubimaca na četiri kotača koji koriste električnu energiji kao pogonskom gorivu, vožnja istog znatno je jeftinija od onog na tradicionalni pogon goriva.

Citroen Izvor: Press


Također, električni automobili u potpunosti su bezopasni za okoliš, a i vrlo su jednostavni za održavanje jer se mogu puniti na svakome mjestu gdje postoji utičnica za električnu energiju te su sastavljena od manjeg broja pokretnih dijelova i imaju sjajne vozne karakteristike. Tako automobilski div Citroën s ponosom predstavlja svoga limenog ljepotana na električni pogon.

Citroen Izvor: Press


Riječ je o modelu novog 100% električnog ë-C4 koji predstavlja novu generaciju kompaktne limuzine. Osim što udovoljava svim očekivanjima segmenta, nudeći moderan koncept prepun karaktera prilagođen današnjem svijetu, 100% električni Citroën ë-C4 inspiriran je kupcima i njihovim načinom doživljaja automobila, a posjeduje sve kvalitete za protresti segment koji se obnavlja. Automobil s jedinstvenim i snažnim identitetom, uspješno spaja eleganciju i dinamičnost istovremeno uzimajući neka obilježja SUV vozila za još veću snagu i karakter vozila. Aerodinamičan i fluidan, preuzima glavne oznake identiteta marke Citroën istovremeno donoseći novi izgled dizajna game, a njegova topla i visoko-tehnološka unutrašnjost odmah izražava ugodnost, udobnost i suvremenost.

Citroen Izvor: Press


Novi 100 % električni ë-C4 nudi i suvremenu udobnost koja uzima u obzir sve kriterije potrebne da zadovolje svakog vozača. Progresivni hidraulični graničnici i sjedala Advanced Comfort omogućavaju maksimalni užitak u vožnji stoga je idealan suputnik kako za svakodnevne kratke relacije, tako i za neplanska putovanja. S obzirom na sve navedeno, jasno je zašto je upravo ovaj model automobila vozilo budućnosti. Bilo da ste ekološki osviješten vozač ili pak zaljubljenik u komforne automobile najmodernijeg dizajna, ovo je trend kojemu sigurno neće odoljeti.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader