Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Glamping lokacija koju čak i poznati koriste kako bi spasili brak

Autor E.N.
Autor E.N.

Noćenje koje si rijetko tko može priuštiti

Izvor: Profimedia

Popularni američki bračni par, 39-godišnja starleta Kim Kardashian i 43-godišnji reper Kanye West, u posljednje vrijeme pune medije pričama iz svojeg braka. Iako su, kako pišu strani mediji, pred razvodom i dalje se trude spasiti što se spasiti da. Prethodnog tjedna tek su se vratili s putovanja namijenjenog popravljanju odnosa, no čini se kako jedno ljetovanje nije bilo dovoljno. Nedavno su, očito kako bi išli na sigurnu opciju, za noćenje u glamping šatoru izdvojili minimalno 43 tisuće dolara.

Izvor: Profimedia

Iako možda zvuči kao da se radi o nestvarnoj cijeni po noćenju njima je to ipak prava sitnica, a pogotovo kada za tu cijenu dobivaju luksuz, pustolovinu i pravo putovanje za pamćenje. Prije svega par dana vratili su se s luksuznoj imanja 'Dunton River Camp' u Koloradu koje se prostire na 500 hektara zemljišta. 

Izvor: Profimedia

Na putovanje su poveli i svojih četvero djece- sedmogodišnju North, četverogodišnjeg Sainta, dvogodišnju Chicago i jednogodišnjeg Psalma, no čini se kako je zbog prostranosti i raskošnog luksuza čak i 'šator' bio dovoljno velik za njih sve. 

Izvor: Profimedia

Šatori, koji teško da se mogu smatrati klasičnim šatorima, su opremljeni luksuznim i prostranim krevetima, a uz sve to interijer je uređen na način kako bi pružao jedinstven doživljaj prirode i divljine. Unutar svakog šatora nalaze se i peći na drva kako ni u kojem trenutku, s obzirom na to da su šatori locirani u središtu šume, nebi bilo hladno. Osim toga, posjetiteljima su na raspolaganju i brojne aktivnosti poput joge, jahanja i slično.

Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije

loader