Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mlađak u Lavu: Širite svoje jedinstveno svjetlo

Autor sensa

Saznajte i svoju mantru

 Izvor: Profimedia

Zahvaljujući današnjoj snažnoj vatrenoj energiji možete se odvažiti slijediti svoje strasti i inicirati važne promjene, ali morate paziti kako ćete tu energiju upotrijebiti, piše Sensa

 Izvor: Profimedia

Ne gubite energiju na krive situacije

Mlađak u Lavu potiče gorljivu želju da se zrači svojim jedinstvenim svjetlom. No ključ je da se to čini tamo gdje ono može biti istinski viđeno – i da se ne gubi previše energije na ljude i situacije koji izazivaju suprotan osjećaj.

Treba izbjeći i drugu krajnost: kako su Mjesec i Sunce u konjunkciji s Merkurom, postoji sklonost da o svemu razmišljate i govorite u smislu kako se to odražava na vas ili da se toliko identificirate sa svojim mišljenjem da postajete zatvoreni za nove uvide i informacije.

Srećom, već sljedećeg dana Merkur ulazi u znak Djevice i spušta se na zemlju. Mjesec, Sunce i Merkur usto su u trigonu s Marsom u Ovnu, što je nevjerojatan poticaj za iniciranje novih kreativnih projekata i slijeđenje svojih strasti jer vam osim dodatne doze energije daje i hrabrost da učinite potrebne korake i preuzmete vodstvo. No, naglasak na vatrenoj energiji zahtijeva oprez i osviješteno djelovanje.

Na površinu bi mogle isplivati frustracije

Pod ovim mlađakom osjećate se motivirano, ali morate biti svjesni sklonosti dramatiziranju, glumatanju, čak i agresiji. Vrlo je važno ovu energiju dobro iskoristiti: iznijeti ono što želite i ići za svojim snovima bez djelovanja na negativne načine ili pretjeranog reagiranja jer bi na površinu mogle isplivati sve one frustracije uzrokovane time što ste posljednjih nekoliko mjeseci bili na čekanju.

Umjesto toga energiju ovog mlađaka upotrijebite kako biste resetirali sve što treba i prilagodite svoje namjere da bi uključile mogućnost promjene, prilike i novih smjerova.

Ovo je dobro vrijeme i za rad na bilo kojem problemu vezanom uz samopouzdanje: uvjerenja da niste dovoljno dobri, da vas se ne vidi dovoljno, da niste dovoljno voljeni... Ono što to može promijeniti jest vidjeti sebe u realističnom svjetlu i voljeti ono što vidite, a sa sekstilom između Venere u Raku te retrogradnog Urana u Biku ovaj mlađak donosi priliku upravo za to.

Manifestirajte svoje snove hrabrošću lavljeg srca

Ovaj se mlađak u Lavu može povezati i s nedavnim osmim danom osmog mjeseca i portalom Lavlja vrata, koji je za mnoge vrijeme povećane svjesnosti, visoke vibracije, povezanosti i aktivacije. On daje priliku da se, vodeći se tada dobivenim uvidima, postave nove namjere ne samo za sljedeći lunarni mjesec nego i za razdoblje do sljedećega punog Mjeseca u Lavu, koji će biti potkraj siječnja iduće godine.

Dopustite da vas moćna lavlja energija inspirira da manifestirate te snove svom hrabrošću lavljeg srca. I zapamtite: nije važno samo postaviti namjere nego i raditi na njima kako bi se manifestirale i aktivirale u vašem životu.

 Izvor: profiemedia

Ovan

Mlađak vas priprema za novi početak u pitanjima srca – uronite u njega za iskrene strasti i usredotočite se na ono u što želite uložiti svoju energiju. Uz potporu planeta oslonite se na svoju sposobnost da nešto stvorite, uživajte u svojim strastima, interesima, hobijima, zabavi, razveseljujući se onim što volite.

Mantra: Moj vječni plamen najjače gori kad jednostavno pustim da bude.

Bik

Počeci su sad vezani uz vaše korijene, dom, obitelj. Ovo je vrijeme kad se možete fokusirati na svoje temelje te na svoje unutarnje utočište jer je ojačana vaša sposobnost povlačenja od svijeta i bavljenja misterioznim stvarima kao i brige o sebi kako biste napunili baterije onime što hrani vašu dušu.

Mantra: Sva moja blaga zakopana su duboko unutra i vjerujem resursima koje već imam.

Blizanci

Ovaj mlađak donosi nov pristup kontaktima i novim licima. Možete okrenuti novi list s osobama oko sebe, biti znatiželjni, razjasniti neke stvari, čitati, učiti, brusiti komunikacijske vještine s prijateljima, kolegama ili braćom, afirmirati se u svojoj lokalnoj zajednici i imati utjecaj na nju. Naglašena je i vješta uporaba jezika, čitanje, pisanje.

Mantra: Kad napravim stanku od dobivanja brojnih poruka, mogu čuti vlastitu pjesmu.

Rak

Ovo je vrlo povoljno vrijeme da se s entuzijazmom usredotočite na svoje financije i imovinu: načine na koje zarađujete i odnosite se prema materijalnom, ponoseći se svime što činite. Dajte maha svojoj produktivnoj i ambicioznoj strani te uživajte u pozitivnom stavu prema novcu, zaradama, imetku te svojim talentima i nastojanjima.

Mantra:Vjerujem u proces vlastitog rođenja i mogu početi dijeliti svoju viziju sa svijetom.

Lav

Mlađak u vašem znaku naglašava osobni novi početak – uronite u taj start samo za sebe, s punim fokusom na vlastite projekte, strasti i pothvate, usredotočujući se na svoje tijelo, vitalnost te postavljajući ciljeve za iduće mjesece, čak i godine! Zahvaljujući entuzijazmu i motivaciji, ovo je izvanredno vrijeme za razmišljanje o velikim stvarima jer vam se šire horizonti i dosezi te možete doći u dodir s idejama i ljudima koji vam mogu pomoći u njihovu ostvarenju.

Mantra:Velikodušno dijelim svoju vatrenu živahnost i ne trebam se brinuti kako je prihvaćena.

Djevica

S naglaskom na nesvjesno, ovaj vas mlađak priprema za nov početak kad su posrijedi načini na koji izdišete, prepuštate se i otpuštate stisak. Ovo je nov početak za vaš privatni život, vrijeme je da nađete mir i pozabavite se stvarima koje su dugo bile zakopane ili ste ih izbjegavali, ili da se nesebično predate pomaganju voljenoj osobi koja ima probleme, da se povučete, odmorite ili radite po strani u samoći. Iskoristite priliku da se povučete od svijeta kako biste se brinuli o svom unutarnjem blagostanju.

Mantra:Sad je trenutak da iskoračim izvan baršunastog zastora i vjerujem u svoje pravo da zahtijevam da mi se priznaju zasluge.

Vaga

Vrijeme je za nove početke kad je riječ o prijateljstvima, zajedničkim nadama i snovima te povezanosti što donosi osjećaj topline u bilo koji krug ljudi kojem pripadate. Punu pozornost trebate usmjeriti na to što se može postići kad se postavite u samo srce svojega kolektiva. Osim što možete osvijestiti svoje mjesto unutar neke skupine, sad bi se mogle ukazati i prilike za uspostavljanje novih veza. Njegujte odnose koji pomažu povećati vašu motivaciju za društvene ili humanitarne aktivnosti ili jednostavno potiču vašu društvenu stranu.

Mantra:Moji najsmjeliji ideali mogu stvoriti raj na zemlji.

Škorpion

Donoseći velik naglasak na karijeru i javnu sliku o vama, ovaj mlađak potiče vas da krenete novim putem i uspinjete se ljestvicom uspjeha. Sad valja usmjeriti pozornost na to da vaša postignuća budu vidljiva, da dobijete priznanja, pohvale, napredovanja – i da postavite ciljeve i gledate u budućnost. Uživajte u tom pozitivnom poticaju i iskoristite energiju koju osjećate za marljiv rad na vlastitom napredovanju.

Mantra:Kada potpuno zagrizem u vlastitu intenzivnost, moje moći su sočne i slasne.

Strijelac

Uvijek ste spremni na pustolovine i širenje svojih horizonata, a ovaj vam mlađak daje dodatni vjetar u leđa pripremajući vas za novi start u doživljavanju svijeta, potrazi za znanjem i sposobnosti bavljenja vizionarskim idejama. Fokusirajte se na ono što želite naučiti i uživajte u smjeru kojim žudite krenuti jer Mars vam daje dodatnu dozu entuzijazma. Ovo je iznimno vrijeme i za vaše (globalne) planove i projekte te za uživanju u dijelu životu izvan vaših uobičajenih okvira: istražujte, učite i otvorite se za otkrivanje nečeg predivnog i kulturalno različitog što će vam biti inspiracija. Iskoristite priliku da se povežete s ljudima iz dalekih zemalja, da dijelite svoj rad, objavljujete, učite, razvijate se i rastete.

Mantra:Moja spremnost da mijenjam smjer jača mi vjeru u budući razvoj događaja.

Jarac

Počeci sad uključuju druge ljude – zajedničke interese, ulaganja, licencije, poslovne i romantične veze. Ovo je iznimno vrijeme da obratite pozornost na suradnju, rad s drugim ljudima, dijeljenje odgovornosti, prostora i resursa. Sad možete razvijati osjećaj bliskosti s onima kojima vjerujete, pokazujući svoju ranjivu stranu, oslanjajući se na druge da se sjedine s vama u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Iskoristite priliku da istražite gdje vas usmjeravaju vaša energija, resursi i ono u što ste uključeni, znajući da vas neustrašiv pogled na ono što je stvoreno može voditi ka novom početku punom potencijala.

Mantra:Dopuštanjem da stvari ne ispadnu onako kako su planirane vraća mi se moćna nevinost.

Vodenjak

Ovaj vas mlađak priprema za novi početak u partnerstvima te je pravo vrijeme da punu pozornost usmjerite na intimne i ostale osobne odnose. Sad je i dobro vrijeme za udruživanje u tim i pregovore, za uživanje u duhu saveza, ali i za prepoznavanje i cijenjenje pojedinaca koji nešto znače, od partnera do poslovnog suradnika. Uživajte u prilici za povezivanjem i komuniciranjem, što će dodatno ojačati veze s drugima.

Mantra:Kad mentalnu gimnastiku prožmem znanjem srca, otkrivam potpuno nove načine bivanja.

Ribe

Svakodnevne stvari, dnevne rutine i navike područje je u kojem ovaj mlađak donosi novi početak. Obratite pozornost na poboljšanja koja možete provesti u svom rasporedu kako bi vam životni stil i izbori bili jednostavniji i svrsishodniji. Fokusirajte se i na svoj osjećaj korisnosti i identificiranje načina na koje ste korisni, kao i na to što vam pomaže da ostanete bistre glave, aktivni, zdravi i sretni.

Mantra:Iskorak u vlastitu posebnost ne treba se nužno osjećati kao egzil.

Magazin

Royals