U sklopu ovogodišnjeg 26. Sarajevo Film Festivala, pod nazivom 'New Beginnings' održao se i četrnaesti Talents Sarajevo, progam koji je kroz pet dana trajanja okupio 62 darovitih sudionika iz 14 zemalja Jugoistočne Europe i Južnog Kavkaza, sve iz redova perspektivnih redatelja, producenata, glumaca, scenarista, direktora fotografije, montažera i filmskih kritičara. U skladu sa stavom Sarajevo Film Festivala da se u cilju prevencije pandemije koronavirusa održi u prilagođenom formatu, i ovogodišnji se Talents Sarajevo održao online. Važnost projekta je istaknuta i online izložbom fotografija 'STORY presents Talents Sarajevo 2019' u organizaciji Adria Medije Zagreb i tjednika Story.

Story u sklopu SFF-a predstavio izložbu Talents Sarajevo 2019
Sarajevo Film Festival 

 Časopis Story, koji je već 17 godina prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine, na prošlogodišnjem SFF-u, na nezabilaznoj destinaciji u Story paviljonu na Festivalskom trgu u Sarajevu, je oduševio izložbom fotografija talenata prošlih godina, među kojima su Ana Vilenica, Katarina Strahinić, Jelena Jovanova Perić, Stjepan Perić i mnogi drugi. Također, tijekom prošlogodišnjeg SFF-a, mladi glumci su imali priliku iskusiti i profesionalni photosession s fotografima časopisa Story - Draženom Kokorićem i Robertom Gašpertom, i upravo su ti portreti objavljeni i na stranicama ovogodišnjeg Journal Storyja SFF-a.

Izložba se za vrijeme trajanja festivala prikazivala i na velikom ekranu na slavnom crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta te na lokaciji Meeting Point, mjestima održavanja ovogodišnjih online radionica i panela koji su za glavni cilj imali istraživanje cijelog niza neposrednih utjecaja pandemije na film kao umjetnost i industriju.

Story u sklopu SFF-a predstavio izložbu Talents Sarajevo 2019
Sarajevo Film Festival 

 Od pokretanja 2006., u suradnji Sarajevo Film Festivala i Berlin International Film Festivala, Sarajevo Talents podržava razvoj i umrežavanje mladih filmaša, pružajući im kontakt i razmjenu iskustava s nizom potvrđenih filmskih profesionalca iz regije i svijeta. Talents Sarajevo postao je najvažniji regionalni filmski hub za mlade filmske profesionalce, među kojima su i oni koji će iznijeti značajan dio obnove regionalne kinematografije nakon udara pandemije.