Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Anđeo mjeseca rujna je - Transformacija

Autor Magda Dežđek
Autor Magda Dežđek

Inspiracijska poruka ovog mjeseca glasi: "Promjena se događa kada preuzmete odgovornost za svoju svijest i primijenite je u svakodnevnom životu, naviku po naviku, trenutak po trenutak"

Izvor: Profimedia

Život je alkemijski proces stalne promjene, od naših tijela do naših okolnosti i naše okoline, piše Sensa.hr. Način na koji reagiramo na svijet promijena izravno se odnosi na našu sposobnost da se osvjestimo i usmjerimo svoje akcije u svoj unutarnji prostor, u dubinu naših bića.

Ne radi se o uklanjanju ega ili „nižeg“ ja. Riječ je o dopuštanju našoj „višoj“ prirodi da apsorbira ego u sebe i time ga transformira. Da bismo postali ljubazno i velikoduošno biće, u to moramo uložiti napor ponašajući se prema najvišim vrijednostima. Svaki trenutak prilika je da stvorimo novo „ja“ i to se događa postupno, osjećaj po osjećaj, misao po misao, čin po čin.

Unutarnje putovanje duše kroz preobrazbu nije samo promjena karaktera, to je spoznaja naše istinske prirode. To znači da naš identitet i svakodnevnu svijest prestaje određivati naša povijest. Mi se dimenzionalno pomičemo, napuštamo svoju prošlost i prebivamo u sadašnjosti.

Mi smo duhovna bića koja obitavaju u ljudskim tijelima. Vrijeme je za višu razinu. Otpustite oklijevanja i dugotrajne sumnje u sebe. Prinesite ih oltaru svog srca na ozdravljenje i preobrazbu i usudite se biti ono što jeste.

Izvor: innerlinks.com