Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pokažite inicijativu, slobodno pristupajte ljudima, tražite ono što smatrate da vam pripada. Nemojte za svaku odluku tražiti tuđe mišljenje nego pokažite više odlučnosti.

LJUBAV Uz malo dobre volje lako ćete uskladiti svoje i partnerove prohtjeve. Upoznavat ćete naočite pripadnike suprotnog spola koji će se odlikovati osobitim stilom udvaranja.

ZDRAVLJE Vrlo ste optimistični.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Neke okolnosti promijenit će se na vašu štetu, ali to neće ugroziti vaš status. Mnogo ćete raditi ili preuzeti na sebe obaveze koje su vam mrske, ali dajte sve od sebe.

LJUBAV Venera u Lavu na površinu izbacuje sve ono što prijeti vašem odnosu, stoga poradite na rješavanju problema. Pred samcima su nove i zanimljive ljubavne prilike.

ZDRAVLJE Moguće su tegobe s hormonima.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Snagom argumenata i profesionalnim nastupom osvajat ćete sugovornike. Optimizam će biti vaš adut u svemu čega se uhvatite. Čak ćete i dosadne obaveze obavljati s lakoćom.

LJUBAV Željne flerta poslužit će sreća, a zaljubljeni će uživati u razmjeni nježnosti. Otvoreno ćete pokazivati osjećaje, ne mareći što drugi govore.

ZDRAVLJE Umor će biti prolazan.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Trudit ćete se više nego što se od vas traži. Prekovremeni rad i poslovi koje ćete završavati kod kuće upućuju na vašu ozbiljnost te namjeru da napredujete sigurnim korakom.

LJUBAV U ljubavnim vezama, osim strasti, tražit ćete intelektualni sklad i kvalitetnu komunikaciju. Osoba koju svakodnevno susrećete ubrzat će vam otkucaje srca.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam živci.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Zateći ćete se u nezgodnim situacijama za čije će rješavanje biti potrebni veliki napor i iznimna domišljatost. No imat ćete dovoljno motivacije i energije.

LJUBAV Partnerova pomoć u rješavanju kućnih obaveza pomoći će da imate više vremena jedno za drugo. Mlađi će se zateći u blizini osobe koja im se sviđa.

ZDRAVLJE Tegobe se povlače.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna ZNAK TJEDNA

POSAO Aktivnije se uključite u poslovnu utrku. Shvatit ćete da trud i napori koje ste ulagali prijašnjih mjeseci sada počinju davati prave rezultate.

LJUBAV Više ćete osluškivati sebe i svoje potrebe, a ljubavne i obiteljske obaveze ispunjavati ležernije. No pazite se ljubavnih trokuta i veza sa zauzetim partnerima.

ZDRAVLJE Posvećivat ćete mnogo pozornosti izgledu te uživati u masažama, anticelulitnim tretmanima i solariju.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Uloženi napor i trud napokon počinju davati rezultate, osobito financijske. Netko će vam uzvratiti uslugu ili pruženu pomoć na pravi način.

LJUBAV Venera u Lavu unijet će znatne pomake u ljubavni život i mnogima omogućiti ostvarenje intimnih planova. Uživajte u vrtlogu strasti i prepustite se osjećajima.

ZDRAVLJE Treća dekada treba pripaziti na zdravlje!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Radite li na zahtjevnom projektu, nikomu ne otkrivajte pojedinosti. Izbjegavajte poslove koji podrazumijevaju rad s brojkama, putovanja ili potpisivanje ugovora.

LJUBAV Spremni ste za partnera učiniti i podnijeti puno toga, ali ako ste sami, čuvajte se nesretnih ljubavi, neuzvraćenih osjećaja te nerealnog pristupa simpatiji.

ZDRAVLJE Zabavite se u društvu.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bez obzira na probleme, nastavite svojim tempom i nemojte se obazirati na to kako drugi obavljaju svoj posao. Vaš će naporan rad ipak biti zamijećen.

LJUBAV Intenzivan društveni život omogućuje vam da nekoga upoznate i uživate u zavođenju. Oni u braku imat će razmirica, ali će brzo slijediti pomirenje.

ZDRAVLJE I dalje ste jako dobro.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Zahvaljujući vladavini znaka Djevice, vaš rad bit će oplemenjen novim idejama i naklonošću utjecajnih ljudi. Možete sve što poželite, stoga ne gubite vrijeme i živce na sitnice.

LJUBAV Krećete li se u novom društvu, nije isključeno da vam za oko zapne netko tko se ističe pojavom, ali i inteligencijom. Ako ste u braku, moguće su svađe.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam zglobovi.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Planetarni je naglasak na obrazovanju i putovanjima, gdje postižete najviše uspjeha. Bit ćete zapaženi po odličnom logičkom zaključivanju i originalnim idejama.

LJUBAV Ako ste u ozbiljnoj vezi, razmišljat ćete o braku. Samcima se netko sviđa, ali vas neke okolnosti stalno razdvajaju. Ne odustajte, ali budite strpljivi.

ZDRAVLJE Pripazite na prehranu.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Pazite da zbog brzopletosti ne učinite propuste. Nedostajat će vam takta u ophođenju s kolegama i pretpostavljenima. No sve ćete pogreške brzo ispraviti.

LJUBAV Zrelo ćete sagledati prirodu svoga odnosa i poželjeti nešto promijeniti. Razmišljat ćete o suživotu, kupnji stana i općenito o obavezama koje traži ozbiljna veza.

ZDRAVLJE Često ste nervozni.