Nema bolje kombinacije nego kada je obrok ukusan, a pritom hranjiv i zdrav, jer - tko ne voli uživati u hrani bez grižnje savjesti? U nastavku zato donosimo recept za polpete s mljevenim mesom i zobenim pahuljicama, koje će se jednako svidjeti velikim gurmanima, ali i onima koji paze na liniju. Autor ovog prefinog recepta je Ivana Gustin, supruga našeg fitness trenera i bivšeg supruga Tomislava Gustina, koja se posvetila stvaranju zanimljivih i ukusnih fitness recepata. Dobar tek! 

Sastojci:

400g miješanog mljevenog mesa
1 režanj češnjaka
1 manji luk
2 žlice zobenih pahuljica
1 jaje
Peršin
Sol i papar

Priprema:

Luk i češnjak sitno nasjeckati a zatim sve sastojke zajedno pomiješati. Rukama oblikovati više manjih polpeta. Peći na malo kokosovog ulja. Ako želite da budu potpuno bez masti, mogu se peći u pećnici na papiru za pećenje. Peći na 200-220 stupnjeva otprilike 40 minuta.