Pjevačica i voditeljica, Renata Končić Minea, rođena je 17. rujna 1977. u znaku Djevice. Mjesec u Škorpionu čini je oštroumnom i analitičnom, ali i samozatajnom te sklonoj perfekciji. U ljubavi je topla i romantična, a privlače je muškarci čvrsta karaktera te naglašena smisla za humor.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Ako ste u potrazi za poslom, stalnim ili honorarnim, šaljite životopis ili ponudu za suradnju jer ovo je tjedan u kojem biste mogli imati uspjeha.

LJUBAV Muče li vas problemi u vezi, pružite joj još jednu priliku. Možda ste pretjerano reagirali na partnerove pogreške, koje i nisu tako velike.

ZDRAVLJE Potkraj tjedna slijedi poboljšanje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Koncentrirani ste i imate odličnu memoriju. Brzo ćete shvaćati potrebe i želje sugovornika. Moguće su nove poslovne prilike, a svoj talent dokazat ćete vrlo opipljivim djelima.

LJUBAV Učinite sve da vam ne bude dosadno. Pripazite da vam siva svakodnevica ne pretvori ljubavni život u rutinu, a trčanje za poslom udalji od partnera.

ZDRAVLJE Pazite na grlo i štitnu žlijezdu.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Unatoč zavrzlamama u komunikaciji i zastojima u ispunjenju obaveza, doći ćete na svoje. Trud i zalaganje u konačnici će vam se isplatiti pa neka vas zapreke ne obeshrabre.

LJUBAV Lijep Venerin utjecaj obogaćuje vaš ljubavni život. Moguć je flert s nekim koga površno poznajete. Kada se bolje upoznate, shvatit ćete koliko ste slični.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Misli će vam vrludati na sve strane. Bit ćete u žurbi, a vrijeme će vam izmicati. Izmjenjivat će se trenuci nervoznog trčanja za rokovima s trenucima bijega od problema.

LJUBAV U ljubavnim odnosima doživljavate preporod i buđenje strasti. Tjedan je odličan za sve one koji žele u ljubavnu akciju ili nekoga osvojiti.

ZDRAVLJE Još ste jako osjetljivi pa pripazite na sebe.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Povoljan utjecaj planeta dopustit će vam brzo i glatko dobivanje dozvola, registraciju tvrtke, sklapanje ugovora, naplatu i drugo. Poslovni partneri i nadređeni bit će vam na raspolaganju.

LJUBAV Svojom pronicljivošću razjasnit ćete uzroke zahlađenja odnosa. Samci će se zaljubiti u nekoga s kime će se sporazumijevati bez mnogo riječi.

ZDRAVLJE Sjajno!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Pogodno je vrijeme za trgovinu nekretninama ili kupnju kućanskih uređaja, namještaja, računala, automobila... Sve što ste planirali, poprimit će konkretan oblik pa ćete krenuti naprijed krupnim koracima.

LJUBAV Navala životnog optimizma vodi vas ususret novim ljubavima, provodima, pa i pomirenju s partnerom. Mlađi će se odlično provesti na tulumu ili rođendanskom slavlju, a nije isključeno ni mjerkanje sa zgodnom osobom.

ZDRAVLJE Češće se razgibavajte.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Financijska situacija poboljšat će se pa ćete riješiti novčane probleme. Razveselit će vas pohađanje tečajeva, seminara, usavršavanje znanja, doškolovanje ili specijalizacija.

LJUBAV Bit ćete u potrazi za novim uzbuđenjem. Okruženi ste povoljnim prilikama, udvaranjima i komplimentima. Moguća su pomirenja, ali i uzbudljiva poznanstva.

ZDRAVLJE Čuvajte se iscrpljenosti!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Poslovi vam se dobro odvijaju, ali ako ste preuzeli velik broj obaveza ili djelujete na nekoliko strana, nije isključeno da na nekom od njih nastane zastoj.

LJUBAV U ljubavnim pothvatima bit ćete skloni pogrešnim procjenama. Previše ste pod dojmom prošlih negativnih iskustava - vrijeme je da se toga oslobodite.

ZDRAVLJE Nerviraju vas sitnice.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Iskoristite tjedan za širenje mreže poznanstava. Zračit ćete nečim što će privlačiti ljude koji će vam ponuditi preuzimanje i izvođenje zahtjevnijih poslova.

LJUBAV Vaš će ljubavni život pratiti pozitivne promjene, a odnosi s partnerom se poboljšati. Ne okolišajte u blizini osobe koja vam se sviđa jer možda čeka vaš prvi potez.

ZDRAVLJE Imate puno više energije.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Ne suprotstavljajte se autoritetima i ne ulazite u rasprave s njima. Budete li trošili energiju na ljude koji nisu toga vrijedni, zapostavit ćete one koji su vam važni.

LJUBAV Ako ste tek na početku veze, nemojte se prikazivati partneru u lažnom svijetlu. Pogrešna riječ u pogrešnom trenutku loše će utjecati na njegovo mišljenje o vama.

ZDRAVLJE Čuvajte se nezgoda.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Dobro ćete podnositi tjelesne napore i bit ćete spretni u inženjerskim, građevinskim i sportskim pothvatima. Golema energija tjerat će vas na isticanje i zalaganje.

LJUBAV U vašoj je blizini netko vrijedan pažnje. Cijenit ćete ga zbog intelektualnih kvaliteta, ambicioznosti, ali i smisla za život udvoje. Ljubav će vam biti nadomak ruke.

ZDRAVLJE Tegobe se povlače.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Što je moguće manje oslanjajte se na tuđu pomoć i savjete. Obećanja koja će vam davati drugi bit će nesigurna i neutemeljena. Radije si sami krčite put prema uspjehu.

LJUBAV Htjet ćete promijeniti nešto u svom ljubavnom životu, ali to bi vas moglo stajati dosta živaca. Prije nego što nešto poduzmete, duboko udahnite i promislite kamo vas to vodi.

ZDRAVLJE Obavite krvne pretrage.