Supermodel Candice Swanepoel je rođen 20. listopada 1988. u znaku Vage. Merkur u tom znaku ističe njezinu pravdoljubivost, ali i neodlučnost. Zbog Mjeseca u Vodenjaku vrlo je društvena, ali često nepredvidljiva i hirovita. Sklona je problematičnom ljubavnom životu pa lijepa Candice teško postiže intimni sklad.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Bit ćete u žurbi i stisnuti rokovima. Rukovoditelje čeka niz poslovnih dogovora i sastanaka, a češće ćete kontaktirati i sa sudovima, pravnicima, bankarima ili poreznicima.

LJUBAV Mogli biste se naći u vezi s bivšim partnerom. Nekima bi radna sredina mogla postati plodno tlo za nove simpatije, samo pripazite da vam to ne ometa posao.

ZDRAVLJE Tegobe sa sinusima.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Raspravljat ćete i u mišljenjima se razilaziti s kolegama. Budite popustljiviji. Ne gubite vrijeme na iznalaženje novih načina rješavanja problema dok niste riješili stare.

LJUBAV Uživat ćete u udvaranju. Nećete se morati truditi privući pozornost osobe koja vas zanima pa nije isključen početak nove veze.

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Iako će tjedan biti pretrpan obavezama, većinu poslova rješavat ćete bez problema. Snalažljivošću i okretnošću postići ćete željeno pa ćete imati dovoljno vremena za sebe.

LJUBAV Vezu će vam nagrizati nepovjerenje. Doći ćete u napast da provjeravate partnerove SMS-ove i kretanja, ali suzdržite se od toga.

ZDRAVLJE Pomno njegujte kožu lica.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Zbližit ćete se s ljudima koji će poticajno djelovati na vas i pomoći vam da ostvarite zacrtane planove. Mogli biste se izboriti za bolje radne uvjete.

LJUBAV Slobodni će biti spremni za novu ljubav, a oni čiji je partner u drugom gradu ili državi razmišljat će o skorom susretu. Sve je u znaku promjena koje prate i sve veće odgovornosti.

ZDRAVLJE Krenite na dijetu.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Psihički umor bit će prouzročen naporima koje ulažete u posao. Ako i ne ostvarite odmah ono čemu težite, ostavit ćete dobar dojam koji će vam itekako biti od koristi poslije.

LJUBAV Ako ste u novoj vezi, ne prikrivajte nedostatke. Bolje ćete se osjećati ako vas partner prihvati kakvi jeste. Samci bi mogli upoznati nekoga imućnog.

ZDRAVLJE Imat ćete izraženiju nesanicu.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Bit ćete komunikativni i spremni za nova poznanstva te ćete imati osjećaj za druge, što vam osigurava uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju kontakte s ljudima.

LJUBAV U povoljnom ste razdoblju pa ako ste još sami, imat ćete prilike promijeniti status. Upoznat ćete samozatajnu osobu koja će vam baš zbog toga biti privlačna.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Doći će do izražaja vaša poduzetnost i sklonost mudrim, praktičnim rješenjima. Dojam koji ćete ostavljati na okolinu bit će velik, stoga prenesite šefu svoje argumente.

LJUBAV Ne dopustite da težina života i problemi uzmu danak vašoj prisnosti s voljenim. Samci, ne pretjerujte s izrazima naklonosti prema osobi koja vam ne uzvraća osjećaje. Bit ćete joj mnogo zanimljiviji ako se pravite nezainteresiranima.

ZDRAVLJE Listopadske Vage sklone su iscrpljenosti i umoru.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Bit ćete kreativni, a uz znanje, imat ćete i jasnu viziju poslovanja. Vaša energičnost i poduzetnost pomoći će vam u ostvarenju poslovnih želja.

LJUBAV Uživat ćete u simpatijama koje ćete buditi kod suprotnog spola. Sklad će biti prisutan i u dugim vezama. Prepuštat ćete se osjećajima i dati da vas partner vodi kroz život.

ZDRAVLJE Izbjegavajte kasne večere.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Nemojte se oslanjati na istinitost tračeva jer ćete izgubiti duševni mir. Prionite na rješavanje poslovnih problema, ali pritom zadržite objektivnost.

LJUBAV Energični ste pa ćete otkloniti ljubavne dvojbe, spoznati što želite i to otvoreno reći partneru. Slobodni će biti poduzetniji, čak i ako ljubavna situacija nije obećavajuća.

ZDRAVLJE Puni ste energije i optimizma.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Dovršit ćete poslovne obaveze te novim planovima pristupiti entuzijastično. Najbolje rezultate pokazat ćete u timskom radu. Vaše originalne ideje donijet će zaradu.

LJUBAV Emotivna zbivanja bit će romantična i produktivna. Razmišljat ćete o potomstvu i zajedničkom životu ili o posjetu simpatiji koja živi u drugom gradu.

ZDRAVLJE Čuvajte se padova.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Važnu ulogu u poslovnom proboju odigrat će informiranost, poznavanje stranog jezika i prilagodljivost. Ne očekujte trenutačni uspjeh, gradite ga strpljivo.

LJUBAV Vaše ljubavne akcije bit će prožete idealizmom i intuicijom, no pripazite se veza s neiskrenim osobama. Nemojte se zalijetati i emotivno se previše otvarati.

ZDRAVLJE Sasvim solidno.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Sve su vam opcije otvorene, osobito odnosi sa strancima, putovanja, polaganje ispita i nadogradnja znanja, ali čuvajte se stresa.

LJUBAV Budite obzirni prema partneru jer bit će trenutaka kad će i njegovo, baš kao i vaše strpljenje biti na rubu. Prepirkama će kumovati sitnice pa pazite da ne dođe do prekida veze.

ZDRAVLJE Ne družite se s onima koji vas iscrpljuju.