Glumica Daphne Zuniga je rođena 28. listopada 1962. u znaku Škorpiona koji joj je dao šarm i karizmatičnost. Mjesec u tom znaku svjedoči o velikoj osjetljivosti, ali i oštroumnosti. No njezin horoskop upućuje na težak život prožet usponima i padovima.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Očekuju vas dani iskušenja u kojima će vam živci biti tanki. Postavit ćete sebi previsoke ciljeve ne vodeći računa o okolnostima. Mučit će vas povrijeđeni ponos.

LJUBAV Nećete se moći požaliti da vam nedostaje uzbuđenja prije prvog izlaska ili partnerov dodir. Imat ćete sreće u ljubavi, ali ćete previše tražiti i očekivati.

ZDRAVLJE Nemirno spavate.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Iako ste u stresnom razdoblju, ono u što ste ulagali počinje vam se vraćati. No da bi sve sjelo na svoje mjesto, još ćete se neko vrijeme morati dokazivati.

LJUBAV Iako ima trzavica, relativno se dobro slažete s voljenim. Pred samcima su dani uzbuđenja jer bi mogli upoznati osobu koja će im se odmah svidjeti.

ZDRAVLJE Pripazite na grlo.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Potisnite ono što vam kod nekoga smeta, a nije presudno za zajednički rad. Tražite li posao, vaši bi napori mogli biti okrunjeni uspjehom.

LJUBAV Zbog partnera ćete biti uznemireni, bilo zbog njegovih problema ili prevelikih zahtjeva koje vam postavlja. Pružite mu više razumijevanja.

ZDRAVLJE Obavljat ćete liječničke pretrage.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Tjedan je odličan za dovršavanje poslova, osmišljavanje novih projekata te aktivnosti vezane uz obrazovanje, putovanja i kontakte s inozemstvom. Energični ste i puni samopouzdanja.

LJUBAV Intenzivirat će se kontakt s nekim prema komu gajite snažne, ali prikrivene simpatije. Nećete dugo čekati pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE Vitalni ste i otporni.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Napetost u odnosu s ljudima koji vam mogu nametati svoju volju još je velika. Ipak, ovaj ćete se tjedan puno lakše nositi s ograničenjima.

LJUBAV Izbjegavajte nagle rezove i završetke. Razmišljanja zadržite za sebe još neko vrijeme. Slično vrijedi i za one koji su u nedefiniranoj vezi.

ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Izloženi ste proturječnim utjecajima. Prepustite se kreativnom impulsu i pobijedit ćete sve izazove. Ako vam je posao vezan uz trgovinu, komunikacije ili novinarstvo, pred vama su uspješni dani.

LJUBAV Ljubavni problemi i nedostaci bit će daleka prošlost. Osamljeni će se naći na pragu nove veze i zaljubiti se.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se sjajno.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Oslonite se na sebe i svoju intuiciju iz koje ćete crpiti energiju i inspiraciju za sve izazove. Iako ćete imati visoke ciljeve, znat ćete kada što treba učiniti.

LJUBAV Venera u Djevici pojačava interes za nedostižno pa je moguć flert iako ste u vezi. Strasti će pomutiti razum i slobodnima - netko vas osvaja!

ZDRAVLJE Pazite na bubrege i mjehur.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Merkur je u vašem znaku pa ste u razdoblju širenja poslova. Vaši intelektualni kapaciteti bit će na zavidnoj razini i svi će ih primijetiti. Dani su pogodni za financijske poslove.

LJUBAV Oduševit ćete se partnerovim osobinama, no i sami ćete biti ugodni za suživot. Samci bi se mogli zbližiti s inteligentnom osobom koja često putuje i čiji će ih šarm oduševiti.

ZDRAVLJE Zbog vladavine vašeg znaka optimistični ste i puni energije.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Planove zasad zamrznite i u miru ih preispitajte. Prikupite potrebne informacije, obavite sve predradnje i pričekajte još neko vrijeme prije nego što krenete u akciju.

LJUBAV Preuzmite inicijativu i odlučno priđite simpatiji jer nema mjesta čekanju. Nekima je moguća uska isprepletenost privatnog i profesionalnog života.

ZDRAVLJE Previše se osamljujete.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Znat ćete odškrinuti vrata napretku. Bit će vam dostupno puno korisnih informacija pa ćete se isticati kreativnošću i snalažljivošću.

LJUBAV Samci će novu osobu upoznati na putovanju, prilikom posjeta rodbini ili putem interneta. Iskreni i otvoreni razgovori približit će vas jedno drugome.

ZDRAVLJE Često mijenjate raspoloženja.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Otvori li se mogućnost za nove projekte, nemojte ih odmah prihvatiti. Radije mirno razmislite imate li dovoljno kapaciteta za njih.

LJUBAV Zatomit ćete osjećaje. Okolnosti će vas vući u rizičnu situaciju pa ćete previše toga staviti na kocku. Pazite kakve odluke donosite.

ZDRAVLJE Družite se s veselim ljudima.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Pružite kolegama priliku da iznesu svoje viđenje stvari pa argumentiranom raspravom pronađite rješenje koje će zadovoljiti sve strane.

LJUBAV Partner će češće izbivati iz kuće. Iako će njegovi razlozi biti opravdani, bit ćete sumnjičavi. Ne dopustite da vaše nezadovoljstvo poremeti bračni sklad.

ZDRAVLJE Znatno ste bolje.