Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Pozitivniji pogled na svijet se ne nalazi, on se kreira

konferencija Pozitivan dan

Izvor: Story Press

U ovim vremenima koja izvlače iz nas nesigurnosti, strahove i crne misli svima nam treba pozitive, lijepih misli i pokretačke energije zato 14.11. 2020. od 10:00 do 18:00 možete sudjelovati na konferenciji Pozitivan dan koja za cilj ima potaknuti, motivirati, dati nove ideje i alate za kreiranje više radosti, sreće i zadovoljstva.

Imajući na umu nepredvidljivost epidemiološke situacije konferencija se održava za ograničen broj sudionika u Hotelu Hilton Garden Inn te istvremeno ide i online kako bi bila dostupna svima i svugdje. Ulaznice kao i sve ostale informacije potražite na http://pozitivandan.com/

Kroz interaktivna predavanja stručnjakinje na svojim područjima podučiti će i motivirati sudionike kako da kreiraju bolji i kvalitetniji život.

Izvor: Story Press

Konferenciju će otvoriti Aleksandra Ivanac, Lifecoach, NLP master i učiteljica sa 25 godišnjim iskustvom s temom samopouzdanja i kreiranja pozitivne slike o sebi.

Potom će Nataša Vrsaljko Alić, bussines coach i „coach za emocije“ dati konkretne alate i načine kako upravljati emocijama, pogotovo u ovim izazovnim vremenima.

U panel raspravi će Helena Fjorović, suvlasnica centra za oblikovanje tijela, Ivana Kolić Jović, Body instruktorica i Anamarija Pažin Morović, aromaterapeutkinja govoriti o temi Utječe li sreća na zdravlje ili zdravlje na sreću te kako uvesti male ali prijeko potrebne promjene za bolji imunitet, više energije, bolje zdravlje, veću sreću.

Kroz primjenu Pozitivne inteligencije u svakodnevnom životu Dina Balić, coach i trenerica za osobni razvoj osvijestiti će samosabotažu i ono što svatko radi da se vrti u krug.

Nakon pauze za ručak Anđela Jelić kroz psihologiju prehrane upozati će sudionike s time kako nahraniti sreću, hrani li se ona hranom ili ipak nečim drugim.

Konferenciju će svojim predavanjem „Sreća i novac“ zatvoriti Kristina Ercegović, vlasnica Bussines cafea i urednica portala Žene i novac.

Za kraj ostaje bogata nagradna igra za koju su poklone osigurali brojni sponzori koji su prepoznali pozitivu i dobrobit za zajednicu

I sjetite se sreća i pozitiva su stvar izbora.

Izvor: Story Press

Imajući na umu nepredvidljivost epidemiološke situacije konferencija se održava za ograničen broj sudionika u Hotelu Hilton Garden Inn te istvremeno i putem live streama online kako bi bila dostupna što većem broju ljudi u cijelom svijetu. Ulaznice kao i sve ostale informacije potražite na http://pozitivandan.com/

Konferenciju organizira portal za osobni razvoj Inkubator sreće.

Cilj portala je potaknuti pozitivne promjene u društvu, osobni rast i razvoj te kreiranje sretnijeg, ispunjenijeg i smislenijeg života.

Najčitanije

Najnovije