Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Online panel: 'Apokalipsa… but make it fashion!'

Autor ELLE
Autor ELLE

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Izvor: ELLE

Dok naše fashionistice vrijedno shoppingiraju u prekrasnom prostoru HGZ-a, pogledajte što o izazovima s kojima se modni svijet ove godine suočio kažu neki od vodećih domaćih modnih umova!

Drugi panel u povodu ELLE Boutiquea donosi temu o načinima na koji je aktualna pandemijska kriza utjecala na globalnu modnu mašineriju te što od novih trendova, mehanizama i strategija možemo očekivati da će ostati integralnim dijelom modnog univerzuma.

Nenadmašni postav panela čine Ksenija Vrbanić, dizajnerica i osnivačica jednog od najznačajnijih domaćih brendova s globalnim odjekom XD Xenia Design, Marko Šabarić, polovica sjajnog dvojca KLISAB, jednog od najpopularnijih i najzanimljivijih brendova mlađe generacije na našim prostorima te Saša Joka, modni urednik ELLE magazina te fantastični stilist, producent i fotograf. Panel moderira Ana Fazekaš, urednica kulture ELLE magazina.

Apokalipsa… but make it fashion: kako se moda bori za opstanak?

Saša Joka (ELLE)

Ksenija Vrbanić (XD Xenia Design)

Marko Šabarić (KLISAB)

Elle
Izvor: YouTube

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Najčitanije

Najnovije