Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Nova adresa, dobro poznata i provjerena Arithera kvaliteta!

Na novoj lokaciji, u Kraljevićevoj 26 u Zagrebu, započeo je s radom Centar za zdravlje i ljepotu Specijalne bolnice Arithera

Izvor: Centar za zdravlje i ljepotu Specijalne bolnice Arithera

Cjeloviti pristup liječenju, korekcijama i njezi kože lica i tijela oduvijek je dio poslovne  strategije Arithering tima, a sada je koncept saživio u punoj cjelovitosti te su usluge dermatologije, estetske kirurgije i anti-age medicine dostupne na jednom mjestu.

Pri donošenju odluke kome povjeriti svoj izgled, bitno je birati provjerene, suvremeno  opremljene klinike s multidisciplinarnim timom stručnjaka. Upravo takav tim estetskih kirurga, dermatologa i kozmetičara okupljen je u Specijalnoj bolnici Arithera.

Ravnateljica Specijalne bolnice Arithera, Arijana Hegediš Došen, bacc. physioth
Ravnateljica Specijalne bolnice Arithera, Arijana Hegediš Došen, bacc. physioth
Izvor: promo

 Na prvim konzultacijama sa iskusnim liječnicima razmotriti će se i razumjeti potrebe pacijenta te kreirati protokoli koji u najkraćem mogućem roku postižu izvrsne rezultate pomlađivanja te zdrav, svjež i blistavi izgled. Korisnik na jednom mjestu dobiva potpunu uslugu od dijagnosticiranja problematike koja se treba tretirati, preko provođenja tretmana ili liječenja do posttretmanske njege.

Izvor: promo

Posebnost Arithere je posjedovanje modernih operacijskih sala u kojima je moguće raditi i najteže operacije iz područja plastične i rekonstrukcijske kirurgije. Stručni liječnički tim, predvođen doc. dr. sc. Krešimirom Martićem, specijalistom plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, izvodi operacije lica, uključujući lifting lica, mentoplastiku, rinoplastiku, blefaroplastiku i otoplastiku; kirurške zahvate na dojkama – povećanje, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastiju ali i onkološku i rekonstrukcijsku kirurgiju dojki; te zahvate na tijelu - abdominoplastiku, liposukciju, zatezanje kože i estetiku intime.

Tretmani za lice i tijelo u segmentu anti-age medicine provode se uz podršku suvremene medicinske tehnologije – medicinske radiofrekvencije, fokusiranog nekirurškog ultrazvučnog liftinga (HIFU), neinvazivne elektroporacije, medicinske ultrazvučne liposukcije, minimalno invazivne blefaroplastike i microneedlinga za lice i vlasište.

Ravnateljica Specijalne bolnice Arithera, Arijana Hegediš Došen i doc. dr. sc. Krešimir Martić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije
Ravnateljica Specijalne bolnice Arithera, Arijana Hegediš Došen i doc. dr. sc. Krešimir Martić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije
Izvor: promo

Za svakog korisnika kreira se individualni protokol koji se sastoji od jedne ili više vrsta tretmana, a završni efekt vidljivo pomlađene, dubinski zdrave i hidratizirane kože postiže se njegom ZO Skin Health profesinalnom kozmetikom.

Osim pomlađivanja kože lica i tijela botoxom i fillerima, u Aritheri preferiraju boom metode u svijetu estetike, a to su 100% prirodne i sigurne metode korištenja vlastitog tkiva u funkciji obnove i osvježivanja kože. Bilo da se primjenjuje neinvazivna PRP metoda (matične stanice), lipofiling (masno tkivo) ili kombinacija ovih dviju metoda, rezultati su prirodno obnavljanje kolagena, cijeljenje i zaglađivanje kože lica, vrata, dekoltea, nadlanica te vidljivo pomlađen i prirodan izgled.

Izvor: promo

Za potpuno opuštanje na kraju tretmana dostupne su medicinske masaže terapeutskim organskim uljima. Klijenti zainteresirani za neki od tretmana, ili pak njihovu kombinaciju, mogu se najaviti na konzultacije i prvi tretman koji će u Centru za ljepotu i zdravlje kože SB Arithera dobiti po promotivnoj cijeni.

Sve informacije o anti-age medicini možete saznati u Specijalnoj bolnici Arithera, na adresi
Kraljevićeva 26, Zagreb, pozivom na tel. 01/4466880, te na www.arithera.hr i na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Najčitanije

Najnovije

loader