Bivša Victorijina anđelica, Bridget Hall, rođena je 12. prosinca 1977. u znaku Strijelca, u kojem ima bliski kontakt Sunca, Venere i Neptuna. Ti su joj planeti podarili magnetičan šarm i ljepotu, ali i nepresušan optimizam. Da je i vrlo ambiciozna, potvrđuje Mjesec u Jarcu, pa je praktična, realna i zna što želi od života.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Obujam posla lagano se počinje smanjivati ili će vam porasti energija. U svakom slučaju, ishod će biti jednak - veća produktivnost uz manje stresa.

LJUBAV Moći ćete birati, malo se i poigravati, a sve će to vaš život učiniti zanimljivim. Pravo je vrijeme za sklapanje novih veza. Druga će strana pokazati inicijativu.

ZDRAVLJE Stabilno i bez tegoba.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Obaveze obavljajte predano, a pred moćnijima od sebe budite nevidljivi. Nemojte dopustiti da vam pojedinci poljuljaju samopouzdanje i da vas odvrate od planiranih pothvata.

LJUBAV Čuvajte se zaljubljivanja u osobu koja nije raskrstila s bivšim partnerom. Možda će vas uvjeravati da je, ali dobro ispitajte situaciju.

ZDRAVLJE Vitaminima ojačajte imunitet!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Vaš će se rad naći pod povećalom okoline. Bit ćete puni energije, ali će ona biti sputana i nećete je uvijek znati pravilno usmjeriti.

LJUBAV Mogući su problemi koje ste gomilali i niste rješavali. U nastojanju da nešto raščistite, situacija bi se mogla još više zakomplicirati. Možda poželite ozakoniti ili produbiti svoju vezu.

ZDRAVLJE Dovoljno se odmarajte.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Zaokupit će vas povećan opseg posla, a mogli bi vam i ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe te usvajanje novih vještina. Moguć je i prekovremeni rad.

LJUBAV Odnosi u kojima postoji ljubav postat će još čvršći i stabilniji. Ženama je povećana mogućnost trudnoće ili izražene težnje ostvarenju majčinske uloge.

ZDRAVLJE Uznemiruju vas neke tegobe.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Samopouzdanje u kombinaciji sa sretnijim okolnostima pozitivno će utjecati na vas. Pribavit ćete potrebne dozvole, potpisati željene ugovore ili naplatiti potraživanja.

LJUBAV Dobit ćete poruku osobe koju ste nekada voljeli, ali čini se da nećete biti zainteresirani za nastavak veze. Vašu strastvenost probudit će netko tajanstven i nedodirljiv.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Zaštitite se od utjecaja ljudi sklonih svađama i nepromišljenim akcijama. Neriješena dokumentacija, pravna situacija ili nelojalni partneri bit će zapreka napretku.

LJUBAV Netko će se jako truditi oko vas i otvoreno vam dati do znanja da mu puno značite. Nemojte zbog čežnje za drugom osobom propustiti mogućnost nove ljubavi.

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Planeti vam omogućuju uspjeh, pa i napredovanje. Radni zadaci zahtijevat će od vas više mobilnosti, obrazovanja i informiranosti, u čemu ćete briljirati.

LJUBAV Mogli biste nekoga upoznati putem interneta, na nekom tečaju ili proputovanju. Odmah ćete osjetiti bliskost i dijeliti srodne interese. U brakovima će doći do prolaznih svađa.

ZDRAVLJE Osjetit ćete olakšanje.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Sve više događaja tjerat će vas na još naporniji rad, ali to vam neće predstavljati problem. Ostavljat ćete snažan dojam na druge svojim radom.

LJUBAV Razmišljat ćete o zajedničkom životu i roditeljstvu ili razmatrati mogućnost kupnje nekretnine. Vas i voljenog povezivat će zajednički ciljevi i poslovi.

ZDRAVLJE Sasvim solidno.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Radni entuzijazam znatno će vam porasti pa ćete svaki posao ili problem uspješno svladati. Rezultati će doseći zavidnu razinu, a prilike za povišicu ili promaknuće sve su izglednije.

LJUBAV Zaintrigirat će vas kompliment jedne osobe u kojem ćete pronaći dublje značenje i o tome stalno razmišljati. No pripazite jer ste možda u zabludi.

ZDRAVLJE Mnogi će Strijelci osjećati simptome koji ih već neko vrijeme muče.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja 

POSAO Zahuktali ritam moći ćete pratiti samo ako se dobro organizirate. Dovršite poslove, posvetite im dovoljno vremena i strpljenja pa će i rezultati biti dobri.

LJUBAV Više kretanja i raznovrsniji život dovest će vas u situaciju da upoznate privlačnu osobu. Ako ste u vezi ili braku, odnosi će svakim danom biti sve bolji.

ZDRAVLJE Sklonost prehladi - dobro se utoplite!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Razumnim pristupom i intelektualnom oštrinom nadoknadit ćete propuste i popraviti pogreške. Povoljno su vam aspektirani komunikacija, zarada i društveni ugled.

LJUBAV Poradite na romantici i strasti koje zbog godina zajedničkog života pomalo blijede. Ne prigovarajte partneru da vam se premalo posvećuje. Preopterećen je poslom i treba mu podrška.

ZDRAVLJE Prikupljate snagu.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Kašnjenje i pad koncentracije ublažit ćete boljom organizacijom vremena i aktivnosti. Samokontrola će biti nužna ako ne želite sasvim podleći stresu.

LJUBAV Prilazit će vam osobe suprotnog spola, nazivati vas telefonom i otkrivati vam svoje osjećaje. Sve je u znaku sretne ljubavi - osvajat ćete ili biti osvojeni.

ZDRAVLJE Oslabio vam je imunitet.