Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Ovo je tipično ponašanje frajera od kojega nikada nećete dobiti što želite

Autor Cosmopolitan.hr
Autor Cosmopolitan.hr

Nedavno istraživanje pokazalo je da roditelji, odnosno djetinjstvo vašeg partnera imaju veze s time hoće li se on obvezati ili ne. Ludo, zar ne?

Izvor: Cosmopolitan.hr

Ne može se obvezati čak ni na male stvari

Svatko je ponekad u situaciji da mora otkazati dogovor ili zakasniti koji put, ali problem je ako mu to preraste u naviku, piše Cosmopolitan.hr. Ako se ne može držati dogovora kod tako malih stvari, to nije dobar znak.

Ide prebrzo

Počeo je pričati o braku već na trećem spoju pa ste pretpostavili da je spreman za ozbiljnu vezu. Ali sada vas izbjegava. Što to znači? Nije dovoljno zreo da se obveže ako se u početku ponaša jako zagrijano i tada najednom izgubi zanimanje. To je znak da je zagrijan za vas samo zbog trenutačnog uzbuđenja lova.

Upravo je izašao iz veze

Nemojte očekivati da će pristati na ozbiljnu vezu ako ste mu vi prvi nakon lošeg prekida. Naravno, postoji mogućnost i da bude, ali rijetko se događa.

Ne može prestati gledati druge žene

Jedno je primijetiti lijepu osobu dok ste u vezi (i mi to radimo). Ali definitivno nije spreman za vezu ako stalno guta očima druge žene dok je s vama. I, iskreno, zaslužujete bolje.

Niste mu prioritet

Razumijemo: ima stresan posao koji mu oduzima većinu vremena cijeli tjedan. Ali ako inzistira na tome da provodi svaki vikend s dečkima, a vas ubaci u raspored kad stigne, to nije lijepo.

Nije vas upoznao s prijateljima

Redovito se viđate nekoliko mjeseci, ali 'zaboravio' vas je povesti sa sobom kad izlazi sa svojim frendovima. Ako se to dogodi više nego jednom, to nije slučajna pogreška – jednostavno nije spreman uvesti vas u svoj život.

Kaže vam da nije spreman

Dečki to rade (i stvarno nas to živcira): kažu da ne žele vezu, ali i dalje vas nazivaju tako da vi mislite da zapravo možda i hoće. Neće. Vi se nadate da će se on promijeniti, ali trebali biste ga svakako poslušati kad kaže da ne želi ozbiljnu vezu.