Pjevačica Rihanna je rođena 20. veljače 1988. godine u znaku Riba, koje su joj podarile senzualni izgled i šarm. Podznak u Ovnu te Mjesec i Venera u tom znaku pokazuju da nije tipična nježna Riba, nego vrlo borbena, aktivna i energična osoba.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Teškoće koje slijede riješit će se u vašu korist pa ćete moći odahnuti. Ozračje i odnosi s kolegama jako su dobri, a vi ste puni ideja i pozitivne energije.

LJUBAV Ljubavna zbivanja iziskuju više vremena i odricanja. Dokažite svoje namjere i snagu osjećaja kako partner ne bi sumnjao u vas i vašu vjernost.

ZDRAVLJE Sklonost vrtoglavicama i tegobama sa sinusima.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Riješite situacije i odnose iz prošlosti koje vas sprečavaju da nastavite dalje. Uočit ćete pritajena neprijateljstva kolega. Nemojte se uplitati u njihove probleme, ne trebate ih vi rješavati.

LJUBAV Slobodni bi mogli ostvariti vezu uz pomoć prijatelja, a zauzeti će poboljšati obiteljske odnose i manje se nervirati zbog sitnica.

ZDRAVLJE Bolje, ali čuvajte se.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Promišljenije birajte ciljeve i odredite prioritete kako biste dobro iskoristili vrijeme i energiju. Bit ćete željni dokazivanja i pozornosti, no nastojte sve raditi sa stilom.

LJUBAV Otežano ćete prepoznavati ljubav i dvojiti je li prijateljski odnos koji ste izgradili početak ljubavi. Strpite se, uskoro ćete doznati.

ZDRAVLJE Osjetljiva su vam pluća.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Psihofizički ste jako snažni i izdržljivi. Smješkat ćete se namrgođenim strankama ili izići ususret šefovim zahtjevima.

LJUBAV Nekima je na pomolu nova ljubavna priča koja će početi pogledima i nastaviti se sve većom željom za susretom. Ako vi ne pokažete inicijativu za zbližavanje, to će učiniti druga strana.

ZDRAVLJE Vaše se tegobe povlače.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Donosit ćete važne odluke i možda prihvatiti posao koji nije ono što želite raditi u budućnosti, ali ćete vam donijeti novac. Steći ćete naklonost utjecajne osobe.

LJUBAV Očekuje vas pustolovina koju će pratiti mnogo zadovoljstva, ali i nemira. No potrebna su vam uzbuđenja kojih će ovih dana biti jako puno.

ZDRAVLJE Još ste iscrpljeni.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Uvedite red u svoje rutinske zadatke, gledajte samo svoja posla i držite se podalje od tračeva. Samostalno donosite odluke i ne dopustite drugima da utječu na vas.

LJUBAV Moguće su nesuglasice s partnerom. Izbjegavajte previše ozbiljne teme i međusobno kritiziranje. Više ćete postići popuštanjem.

ZDRAVLJE Osnažuje vas naklonjeni Mars.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Osjećate se sigurno, u uzletu, no budite oprezniji i praktičniji. Nemojte se dovesti u situaciju da izgubite živce pred kolegama ili šefovima.

LJUBAV Ako ste osamljeni i željni provoda, pozovite prijatelje i organizirajte izlazak. Onima koji su u braku slijedi romantično razdoblje, ali ljubomorne scene nisu isključene.

ZDRAVLJE Moguća je infekcija.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Vaša kreativna rješenja zadivit će nadređene i izazvati zavist kolega. Odgovorni ste i s lakoćom ostvarujete ciljeve.

LJUBAV Preispitat ćete ljubavnu vezu i produbiti odnos s partnerom. Oboje ćete biti spremniji za rješavanje problema koji su pridonijeli udaljavanju. Ako ste osamljeni, zvijezde vam omogućuju zaljubljivanje.

ZDRAVLJE Osjetljivo vam je grlo.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Ugodno će vas iznenaditi novčana uplata ili rješenje problematične financijske situacije. No odnosi s kolegama i strankama mogli bi biti problematični, pa čak i neugodni.

LJUBAV Bit ćete puni osjećajnog entuzijazma i potrebe za ljubavlju. Netko s kime se dopisujete putem interneta vrlo će vam brzo početi značiti nešto više.

ZDRAVLJE Poradite na mirnoći duha.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Krasit će vas iznimna elokvencija i zapažanje. Pronalazit ćete zajednički jezik s ljudima koji su drukčiji od vas, čime ćete iskazati upućenost u gotovo svaku problematiku.

LJUBAV Naklonjena Venera otklanja ljubavne nesporazume pa ćete se bolje slagati s voljenim. Ako ste sami, netko bi vam se mogao početi jako sviđati.

ZDRAVLJE Ovladajte tajnama meditacije.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Dominirat ćete gdje god se zateknete. Ljudi će tražiti vaše mišljenje ili savjet, a neki će svojim radom nadmašiti očekivanja i porasti u očima nadređenih.

LJUBAV Shvatit ćete da ste nekome privlačni i da je ta osoba spremna na sve kako bi produbila odnos s vama. Dajte drugoj strani priliku da vas što bolje upozna.

ZDRAVLJE Pogoršanje tegoba.