Glumac Janko Popović Volarić je rođen 14. ožujka 1980. u znaku Ribe, u kojem ima Merkur u lijepom odnosu s Venerom. Upravo je taj aspekt zaslužan za njegov glumački dar i druge umjetničke talente. Teško podnosi autoritete i mogao bi imati dosta napetih odnosa s okolinom. Zbog Venere u Biku jako je romantičan i kad voli, iskrenih je emocija.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Trebate li donijeti važnu odluku, udaljite se od drugih kako biste mirno sagledali situaciju. Neki vam kolege nisu skloni, ali ne obraćajte pozornost na njih.

LJUBAV Znat ćete pokazati svoje osjećaje pa ćete otkloniti partnerovu sumnjičavost te mu omogućiti da se opusti i pruži vam više pažnje. Ako ste u ozbiljnoj vezi, mogli biste se brzo odlučiti na zajednički život.

ZDRAVLJE Što ćete više vremena odvojiti za sebe i opuštanje, to ćete se bolje osjećati te biti zadovoljniji i zdraviji.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete snalažljivi u komuniciranju i radu sa strankama. Izgledni su brojni kontakti i razgovori. Ugovoreni poslovi počet će se ostvarivati, a odgođeni planovi zahuktavati.

LJUBAV Pred vama su velike ljubavi, zanos i romantični osjećaji. Ako ste u nekoga zaljubljeni, veliki su izgledi da će osjećaji biti obostrani pa ste na korak do veze.

ZDRAVLJE Ne zanemarujte svoje tegobe.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Nepravilno ćete usmjeravati energiju, uzaludno je trošiti i pogrešno procjenjivati prilike. Nije preporučljivo sklapati poslove, ulagati kapital ili potpisivati ugovore.

LJUBAV Komunikacija s partnerom bit će odlična pa ćete riješiti mnoge bračne probleme. Samci bi mogli upoznati nekoga tko plijeni pozornost elokvencijom i šarmom.

ZDRAVLJE Aktivno se odmarajte.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO I dalje vas prate sretne okolnosti. Puni ste energije i poduzetni pa je ovo pravo vrijeme za sve koji žele napredovati ili pokrenuti samostalni posao.

LJUBAV Mogli biste se zaljubiti i patiti zbog neuzvraćenih osjećaja. Ako ste u braku ili vezi, zbog problema se sve više razdvajate. Ojačajte odnos s partnerom češćim razgovorima.

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda i upala.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Pred vama su dobre prilike, osobito one koje imaju veze s inozemstvom, putovanjima i vanjskom trgovinom. Koncentracija vam je odlična, a zapažanje besprijekorno.

LJUBAV Bit će romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstava na putovanjima, seminarima i slavljima. Fatalna zaljubljenost mnoge će zateći nespremne. Onima u braku moguća je prinova.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Izbjegavajte rasprave i držite se podalje od svadljivih ljudi. Nemojte se preopteretiti obavezama jer će vam ponestati energije u njihovu izvršavanju. Šefovi će vas otvoreno kritizirati.

LJUBAV Privlačni ste, romantični i zaljubljivi, a kako tim kvalitetama mamite pozornost suprotnog spola, nije isključen flert, dogovor za izlazak ili ljubavni sastanak.

ZDRAVLJE Pazite na sebe!

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Pojedinci vam namjerno koče napredak, a netko bi se mogao i okoristiti vašim idejama. Bavite li se javnim poslom, najbolje bi bilo izbjegavati javne nastupe.

LJUBAV Ljubavni život ovisit će o vama. Trenuci nježnosti izmjenjivat će se s nerazumijevanjem pa ćete malo s partnerom biti iznimno bliski, a malo poput dva različita svijeta.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Pridobit ćete simpatije ljudi s kojima dolazite u kontakt. Dobro ćete se snalaziti u trgovini i u posredničkim poslovima, a najviše će briljirati umjetnici.

LJUBAV Sve se vrti oko posla pa tako i simpatiju možete pronaći na radnome mjestu. Bračnim odnosima nedostaje više romantike i strasti pa se potrudite oko njih.

ZDRAVLJE Okolnosti vas iscrpljuju.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Vjerujte u svoje kvalitete i slušajte intuiciju - ne trebaju vam drugi govoriti što da činite. Mogli bi vam biti dodijeljeni drukčiji radni zadaci, a neke ćete obavljati prvi put.

LJUBAV Ne tražite više nego što vam partner pruža. Ako ste ipak nezadovoljni, to možda ima veze s vašim neraspoloženjem, a ne stvarnom situacijom.

ZDRAVLJE Oslabljen imunitet.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Motivirani ste i spremni na predan rad. Pružit će vam se prilika da obogatite iskustva i proširite poznanstva. Putovanja i marketing su područja u kojima ćete ostvariti dobre rezultate.

LJUBAV Rodbina i roditelji previše se upliću u vaš brak. Ne vara vas osjećaj da biste se s partnerom bolje slagali kada ne bi bilo njihova utjecaja. Pokušajte nešto poduzeti.

ZDRAVLJE Imate lošu probavu.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Priljev novca na račun je izvjestan. Potrudite se oko poslova koje obavljate jer bi vam mogli donijeti dobru zaradu. Odnosi s kolegicama bit će napeti.

LJUBAV Društveniji ste i otvoreniji za ljubav pa će tjedan mnogima donijeti novu ljubav. Partner vas sve češće izvodi u društvo i ponosno pokazuje.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se osnaženo.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Nemojte sve raditi sami i ne dopuštajte kolegama da koriste vašu dobru volju kako bi na vas prebacili dio svojih poslova. Moguća je ponuda za honorarni posao - prihvatite je.

LJUBAV U odličnom ste razdoblju za nove ljubavi pa bi mnogi mogli biti zaljubljeni. Veze i brakovi su romantičniji, a vi ste sve bliskiji s partnerom.

ZDRAVLJE I dalje ste dosta iscrpljeni.