Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Chic trendovi iz samoborske tvornice: Namještaj za svačiji dom

Autor promo
Autor promo

1000 kombinacija za kupaonicu, hit blok kuhinje i elegantne slavine

Izvor: Press

Previše izbora, a premalo informacija siguran su put za krivi odabir namještaja. Roba iz uvoza dugo se čeka, a servis je dvije države dalje. Stoga samoborski proizvođač Nord Produkt kupcima nudi kvalitetnu, domaću proizvodnju, uz brze rokove isporuke i ozbiljne garancije na proizvode.

Ambiciozan iskorak u proizvodnji namještaja

Tvrtka je upravo predstavila novi Armal kupaonski namještaj. Armal je 50 godina bio sinonim za kvalitetne slavine, a sad je napravljen i ambiciozan iskorak u proizvodnju modernog namještaja. Razvili su 15 serija koji pokrivaju široki raspon stilova i budžeta. Sve serije se mogu dobiti u čak 20 dekora i u elementima dimenzija između 50 i 200 centimetara. Pomno dizajniranje omogućuje niz zabavnih i pametnih rješenja, pa je tako Nord na kraju kreirao više od 1000 kombinacija, što trenutno nitko drugi ne nudi u Hrvatskoj. No, atraktivan dizajn nije dovoljan. Presudna je kvaliteta koju ovaj proizvođač strogo kontrolira u šest točaka.

Izvor: Press

Armal kupaonica – kade i tuš kade, sanitarna keramika i kupaonski namještaj

Armal se na tržištu pozicionirao i vlastitim akrilnim kadama i tuš kadama kvalitetne izrade i glatke površine koja ne gubi sjaj. Vrhunski lijevani sanitarni akril čini ih iznimno otpornima na udarce, a izgled im se ne mijenja ni nakon godina korištenja.

Dizajnerski hit za prostor malih dimenzija

Kvaliteta je imperativ i pri izradi Nordovih blok kuhinja. Riječ je o iznimno praktičnom rješenju za kuhinje, koje uz moderan dizajn i male dimenzije mogu zadovoljiti različite ukuse. Ovaj dizajnerski hit dolazi u kompaktnim dimenzijama od 180 do 300 centimetara, jamči optimalno korištenje prostora, a široke ladice donjeg elementa preglednost. Iznimno je važno pri kupnji kuhinje paziti na kvalitetu iverala i okova, kako ne bi morali već sljedeće godine tražiti novu kuhinju.

Izvor: Press

Nord blok kuhinje

Ekskluzivan dizajn

A čime je najbolje oplemeniti prostor na kraju? Dobrom pipom! Ekskluzivni dizajn i jamstvo od čak 10 godina dovoljan je poticaj da se zaviri u ponudu premium branda Schmidler.

Izvor: Press

Schmidler slavine kolekcija Dubai

Svu ponudu brandova Armal, Nord i Schmidler možete uživo pogledati na više od 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a najbližu trgovinu potražite na: www.nordprodukt.hr/pronadi-trgovinu/.

Najčitanije

Najnovije