Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Proveli smo dan s Nikom Matić! Jedan 'detalj' ga je obilježio!

Poznata influncerica nije skrivala oduševljenje, jer je vrlo brzo i, još važnije, najstručnije moguće, obavila važan pregled, kojeg je dugo odgađala. A svoj je proljetni outfit upotpunila i novim 'it' komadima, baš kako i priliči pravoj 'it' djevojci kad se nađe u jednom od najljepših prostora u gradu

Izvor: Story

Ako želite trenirati redovno i na 'duge staze' najbolje je vježbati ujutro. To zna i slavna influencerica Nika Matić, s kojom smo odlučili provesti dan i otkriti kako izgleda život jednog pravog 'opinion makera' na društvenim mrežama. Nika Matić dobro je poznato ime u modnim krugovima, jedna od onih 'it' djevojaka koju vole 'škicnuti' svi u potrazi za trendovima s dozom individualnosti, jer Nika je baš takva – moderna, ali opet posebna, jer svakom trendu voli udahnuti i nešto originalno i drukčije. Stoga je bila idealna i za misiju koja nam je tijekom druženja s njom svakako bila priorite - odabir novih naočala u zagrebačkom Ocultu, 'it' adresi (kakva je i sama Nika!) s najboljim izborom dioptrijskih i sunčanih naočala u gradu.

Sunčane naočale Rigards, optika Oculto
Izvor: Stor

No za početak dana vježbanje, jer pilates Niki daje energiju, a poticaj za takav lifestyle svakako je i činjenica da je metabolizam onih koji vježbaju ujutro ubrzaniji, pa samim time i brže troši kalorije.

'Volim započeti dan pilatesom kod moje trenerice Petre. Najbolje se osjećam nakon treninga, puna sam energije i motivirana za ostatak dana', kaže Nika koja se, nakon treninga, najčešće 'baca' na snimanja. Ovog puta plan je malo izmijenjen, jer ima dogovoren pregled očiju u novootvorenoj ordinaciji u zagrebačkoj optici Oculto. Uobičajena jutarnja vreva po zagrebačkim ulicama, no u Gundulićevu dolazimo brzo, a tamo je sve spremno za dogovoreni pregled.

Nika, kaže nam, dosta vremena provodi gledajući u različite ekrane, pa je to bio dodatan razlog što se odlučila na kontrolu vida. Za osobe njezine dobi, tj. one mlađe od 40 godina, stručnjaci preporučuju barem jednom u dvije godine prekontrolirati vid. Ulazimo u prostran, ugodan, moderno uređen, a ujedno intiman prostor. No, još važnije, u prostor gdje će svatko dobiti vrhunsku uslugu i najprecizniju dijagnostiku.

Izvor: Story

Izvor: Story

Jako je važno 'pogoditi' dioptriju, ali i detektirati sve eventualne nepravilnosti oka. Naziv 'Zeiss' ovdje je garancija za sve to. U Oculto optici, kažu nam, koriste (između ostalog) 3u1 uređaj iPROFILER, automatizirani refraktometar, aberometar, te kornealni topograf za automatsko mjerenje oba oka u manje od minute. Vrijeme je za Niku dragocjeno, pa je već 'na prvu' oduševljena uslugom. Vrhunska Zeiss oprema garancija je za savršenu preciznost dioptije, no i izbor modernih okvira nije zanemariv.

Nika se dvoumi između dva modela dioptrijskih naočala. Na kraju pobjeđuju jednostavne sa zlatnim okvirom brenda Jacques Marie Mage.

Dioptrijske naočale Jacques Marie Mage, optika Oculto
Izvor: Story

Diptrijske naočale Jacques Marie Mage, optika Oculto
Izvor: Story

'Ovaj brend otkrila sam baš u Ocultu i na prvu me osvojio jer ima jedinstvene i cool modele, pa sam, osim dioptrijskih, odabrale i nove sunčane naočale koje su me oduševile zlatnim okvirom', kaže Nika.

Sunčane naočale Jacques Marie Mage, optika Oculto
Sunčane naočale Jacques Marie Mage, optika Oculto
Izvor: Story

 Kako je u Ocultu obavila sve puno prije nego što je očekivala, iskoristila je lijep i sunčan dan za sastanak u gradu.

'Plan je odraditi sastanak, vratiti se doma i baciti se na posao', kaže Nika. Večeri su, ipak rezervirane za dečka.
'Volimo pogledati neki dobar film, ili organizirati game night za društvo. Svi smo jako kompetitivni tako da zna biti dosta veselo' otkriva Nika i priznaje kako se posljednje vrijeme trudi ne ići prekasno na spavanje, jer bez dobrog sna ne funkcionira. No prije toga, treba odraditi još jednu važnu rutinu.

'Dan završavam s obveznom skincare rutinom. Volim tih 20-tak minuta na kraju dana posvetiti sebi i njezi kože. To me opušta i veseli', kaže influencerica dok provjerava zadnje obveze za sutra. Dakako, priprema i pravi proljetni outfit, koji ovog puta ima 'vrijednost' više – (sunčane) naočale iz Oculta.

Sunčane naočale Vava, optika Oculto
Izvor: Story

*Sadržaj nastao u suradnji s Ocultom.

Najčitanije

Najnovije