Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA KIOSCIMA SMO!

UZ NOVI STORY DAR SVIMA – posebni sezonski prilog Story Home

Unesite prirodu u svoj prostor i otvorite vrata novom stilu! Storyev specijal za proljetni makeover doma donosi originalne savjete te najinspirativnije ideje za uređenje interijera i eksterijera na 24 stranice. Novi Story i poseban prilog Story Home na dar potražite na svim kioscima od srijede, 31. ožujka

Izvor: Story

Prošla nam je godina više nego ijedna dosad pokazala zašto je važno okrenuti se prirodi, a tu sjedinjenost s okolišem prenijeli smo i u svoj dom.

Neizostavan su dio proljeća druženja u dvorištu uz roštilj, kojemu dizajneri posvećuju sve više pozornosti, a popularne su i vanjske kuhinje koje će vam olakšati pripremu jela. Otkrivamo vam kako možete uživati u čarima kuhanja u dvorištu i gdje uzgojiti sve namirnice potrebne za odličan obrok!

Pri uređenju interijera rijetko tko može odoljeti toplini, teksturi i autentičnosti drva koje je, uz kamen, jedan od najkorištenijih materijala u dekoru svih prostorija, čak i kupaonica. Otkrivamo vam zašto ponekad gotovo nezamisliva kombinacija - drvo i voda - ipak odlično funkcionira!

Izvor: Story

U posebnom sezonskom prilogu Story Home na čak 24 stranice donosimo i pregršt drugih inspiracija, noviteta i originalnih savjeta za uređenje interijera i eksterijera. Obogatite svoj životni prostor uz Story!

Novi Story donosi i blagdansku priču domaće glumice Marijane Mikulić o slavlju Uskrsa u njezinoj obitelji. Dom Marijane Mikulić trenutačno je u znaku proljetnih pupoljaka, maštovitih pisanica i primamljivih mirisa iz kuhinje. U pripremama za Uskrs pomažu joj suprug Josip te sinovi Ivan, Andrija i Jakov, koje nastoji naučiti da postanu bolji ljudi. Više doznajte ovdje.

Potražite Story + dar poseban prilog Story Home na 24 stranice na svim kioscima od 31. ožujka

Najčitanije

Najnovije