Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beskrajna sreća

Larisa Lipovac Navojec: 'Hvala što me učiš, grliš, voliš bezuvjetno'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Poseban dan za majku i njezinog 11-godišnjeg sina

Izvor: Story Press

Profesionalna plesačica, koreografkinja i pedagoginja Larisa Lipovac Navojec, danas obilježava poseban dan. Naime, prije točno 11 godina rodila je sina Grgura, a tim povodom na Instagramu je objavila dirljivu čestitku.

'Ljubavi moja, sunce moje, moja svjetlosti, sreća i veselje. Čestitam ti tvojih velikih 11. Tvoje veliko divno srce i topao osmijeh uveseljavaju svaki moj dan. Hvala ti što te imam, što me učiš, grliš, voliš bezuvjetno. Hvala ti što si došao baš meni (kao što ti kažeš) u moj trbuh. Ponosna sam što mogu biti tvoja mama. Želim ti da nastaviš sjajiti, veseliti se, smijati. Budi mi sretan i zdrav zauvijek', napisala je Lipovac Navojec iza koje je 20 godina uspješne karijere i koja ove godine, zajedno s Tamarom Curić obilježava 20 godina umjetničke organizacije TALA. Tim povodom snimljen je i dokumentarni film ‘Tala /za-jedno/’. 

Početkom godine za Story.hr Larisa je otkrila kako je fokus filma na nastanku, stvaranju i razvoju TALE koji je obilježio važno razdoblje hrvatske plesne scene. 0Film prenosi priču sagledanu iz više kuteva, koja analizira i evaluira dva desetljeća djelovanja unutar kojih se dogodio razvoj scene, umrežavanje, iskorak prema regiji i Europi, nastanak novih formata festivala plesa, bezbroj inicijativa, mijenjanje kulturnih politika, otvaranje prostora za ples i na kraju, unutar koje su nastali novi modeli zajedništva. Težnja ka stvaranju boljih uvjeta za cijelu plesnu scenu obilježila je TALU, ali i cijelu zajednicu. Želja je filmom pokazati kako dvadesetogodišnja suradnja dviju umjetnica može poslužiti kao primjer kako različitosti (estetikom, interesom ili namjerom) mogu surađivati te kako je zajedno moguće rušiti sve prepreke ako postoji dobra volja i jasan cilj. Redateljica filma je naša kolegica, prijateljica, koreografkinja i plesna umjetnica Aleksandra Janeva Imfeld', ispričala je između ostalog Larisa Lipovac. 

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije