Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Zapreka će biti manje pa ćete imati više pokretačke energije. Na financijskom planu otvaraju vam se nove mogućnosti i prilika za povećanje prihoda.

LJUBAV Spontano ćete se zbližiti s osobom do koje vam je stalo i povući pravi potez. Mogli biste dogovoriti susret i tako pokrenuti lavinu romantičnih zbivanja.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete puni pokretačke energije i ustrajno svladavati zapreke. Naći ćete se u središtu zbivanja, ponajviše zbog prodornosti i sposobnosti nametanja tamo gdje treba.

LJUBAV Mogli biste se ponovno zbližiti s partnerom s kojim ste već imali burnu vezu. Teško ćete odoljeti pozivu na kavu koji ćete dobiti jer još postoji nešto što vas povezuje.

ZDRAVLJE Vitalni ste i puni energije.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Diplomatske i komunikacijske vještine osiguravaju vam dobar start u novim projektima. Ako ste nadređena osoba, isticat ćete se smislom za organizaciju i timskim poslovanjem.

LJUBAV Ljubavni život donosi preokrete. Venerin utjecaj u vašem znaku osvježit će veze strašću, a slobodnima donijeti uzbudljive prilike. Bračni odnosi sve su stabilniji.

ZDRAVLJE Dobro!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Bit ćete napeti. Nećete znati kome vjerovati ili što poduzeti kako biste riješili probleme. Preispitujte poslovne odluke i pazite kome iskazujete povjerenje.

LJUBAV Ponestat će vam motivacije. Možda se uzrok krije u trećoj osobi koja vam već danima ne izlazi iz glave. Mogli biste ‘zaglaviti’ u ljubavnom trokutu.

ZDRAVLJE Obavite sistematski pregled!

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Iskazat ćete se kreativnošću i idejnošću pa ćete svaki problem riješiti u rekordnom roku. Uživat ćete u izazovima te rado prihvaćati i najkompliciranije zadatke.

LJUBAV Partner će vam pokazati da vas voli, ali bi vaše misli mogla zaokupljati treća osoba. Borit ćete se između razuma i strasti koja vas je potpuno obuzela.

ZDRAVLJE Priuštite si masažu tijela.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Kako biste što uspješnije poslovali morat ćete se bolje organizirati. Izbjegavajte konfliktne situacije, osobito ako imate neraščišćene odnose s kolegama.

LJUBAV Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, taj će osjećaj postati još izraženiji. Zbog vaše preosjetljivosti i prevelikih očekivanja vaš se partner povlači.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste, odmorite se.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Očekujete li vijesti iz inozemstva, napredovanje u karijeri ili se spremate polagati važan ispit, Merkur je na vašoj strani. Vi samo trebate zapeti i potruditi se.

LJUBAV Vaše srce i razum bit će usklađeni pa će razmirice u vezi rijetko nastajati. Zbližit ćete se s partnerom ili, ako ste još slobodni, pronaći pravi način za osvajanje simpatije.

ZDRAVLJE Proljetni umor!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Osjećat ćete se nemoćno zbog utjecaja šefova na svoj poslovni život. Ne ulazite u rasprave s njima. Nemojte trošiti energiju na ljude čiji se mentalni sklop razlikuje od vašeg.

LJUBAV Godit će vam komplimenti, zadivljeni pogledi i odobravanje, a netko bi vam se mogao i vrlo otvoreno udvarati. No nešto će se ispriječiti toj vezi.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Šefovi će vas nadzirati i opterećivati sve brojnijim radnim zadacima, a kolege s kojima ćete surađivati mogli bi vas razočarati. Oslanjajte se što više na sebe.

LJUBAV Bit ćete osjetljivi pa vam neće trebati ozbiljniji povod za svađu. Vašem partneru neće biti lako s vama izići na kraj jer ćete biti skloni kritiziranju.

ZDRAVLJE Imunitet vam je slabiji.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Nezaustavljivo ćete grabiti prema cilju. Kolege će vas slijediti, čak će i oni manje motivirani uz vas dobiti volju za rad.

LJUBAV Ljubavni život bit će uzbudljiv. Nađete li se u blizini simpatije, netko od prijatelja potrudit će se da vas spoji i da počnete razgovarati. Počne li sve kako treba, nije isključen dogovor o izlasku.

ZDRAVLJE Slabije ćete spavati.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bit ćete snalažljivi i kreativni. Gluma, glazba, fotografija ili sport samo su neka područja na kojima ćete dokazati svoj talent. Šefovi će biti oduševljeni vašim idejama.

LJUBAV Pred samcima je uzbudljiv tjedan pun susreta. Zračit ćete šarmom i privlačnošću koja će druge poticati da vam se približe i pokušaju se s vama upoznati.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Bit ćete zadovoljni rezultatima svog rada, ali i financijskim postignućima. Lako ćete komunicirati sa strankama i ugovarati nove poslove.

LJUBAV Zračit ćete neodoljivim šarmom. Marsov pozitivni utjecaj pobrinut će se da vam ne uzmanjka poziva na druženje, a osamljeni bi se vrlo brzo mogli naći u nečijem zagrljaju.

ZDRAVLJE Smanjite unos šećera i soli u prehrani.