Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Planine nas povezuju“

Sport na otvorenom

Autor promo
Autor promo

Outdoor je riječ koja označava uživanje u sportskim aktivnostima na otvorenom, a Intersport mjesto gdje ćete pronaći sve što vam za Outdoor treba

Izvor: Tea Đurek

Za sport, rekreaciju i avanturizam na otvorenom, danas se uvriježila engleska riječ – outdoor. Iako u outdoor možemo svrstati i mnoge druge sportske aktivnosti na otvorenom, poput brdskog biciklizma, sportskog penjanja, kanuinga pa čak i jahanja, najčešće pod tim terminom podrazumijevamo rekreativno hodanje po brdima i planinama.

Ova brzo rastuća i vrlo popularna „sportska disciplina“ danas za mnoge ljude predstavlja sve češći bijeg od urbane i ubrzane svakodnevice. Brojna su mjesta na kojima se možete informirati o lokacijama, stazama i iskustvima, a jedna od najvažnijih stvari u pripremama da se i sami okušate u outdooru je – oprema.

Mjesto na kojem ćete pronaći baš sve, od savjeta do odjeće i obuće kvalitetnih brendova koje predvodi McKinley je Intersport Hrvatska – specijalizirani multi-brand store sa sportskom opremom za profesionalce i rekreativce. Dodatna dobra vijest je da Intersport trenutno ima kampanju pod sloganom „Planine nas povezuju“, zahvaljujući kojoj outdoor opremu možete nabaviti po vrlo pristupačnim cijenama.
McKinley je brand s 30-godišnjom tradicijom čija paleta opreme uključuje sve za planinarenje, hiking, trekking i ostale vrste i podvrste outdoor aktivnosti.

Kako bi što bolje predstavio o kakvoj se opremi radi i brojne mogućnosti koje ona pruža, Intersport je u sklopu kampanje „Planine nas povezuju“ pokrenuo suradnju s poznatim licima koja već neko vrijeme rade na popularizaciji Outdoora.

Anna Soldo
Anna Soldo
Izvor: Petar Dučić

To su Anna Soldo, magistrica kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u sportu koja trenutno istražuje ljepote Islanda u Intersport opremi, popularni i sve utjecajniji Putoholičari, kojima je ovo već druga uspješna suradnja s Intersportom i koji će tijekom svibnja otkrivati nove lokacije i njihove specifičnosti, isprobavajući istovremeno koji komadi McKinley i Salomon opreme ponajbolje idu uz određene outdoor aktivnosti i na kraju, tu je svestrana i strastvena ljubiteljica sporta i planinarenja, Tea Đurek. Vječito u pokretu i potrazi za pustolovinama, Tea je između ostalog bila i članica ženske ekspedicije na Mt. Everest. Njihove aktivnosti već sada možete zapratiti na Instagramu.

Izvor: Tea Đurek

Izvor: Putoholičari

Izvor: Putoholičari

Bez obzira jeste li već veteran hodanja po planinama ili se tek spremate okusiti vikende na otvorenom o kojima svi pričaju, Intersport je vaša startna pozicija, mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za ovaj sve popularniji „sport“, široko prihvaćen kao outdoor.

Najčitanije

Najnovije