Znak tjedna - BIK 

21. travnja - 21. svibnja

POSAO Držat ćete situaciju pod kontrolom, bilo da su posrijedi posao ili međuljudski odnosi. Bit ćete usredotočeni na cilj, a poslove obavljati brzo i lako. Poći će vam za rukom iznaći rješenje za jednu složenu situaciju.

LJUBAV Izmjenjivat ćete poglede s osobom koja vam se sviđa, što će vam donijeti mnogo uzbuđenja. Ako ste u braku ili vezi, pružite voljenom konkretnije dokaze svoje ljubavi, osobito ako je nepovjerljiv.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se odlično, no pomnije njegujte kožu.

David BoreanAz
Glumac je rođen 16. svibnja 1969. u znaku Bika. Njegovim horoskopom dominira i znak Djevice zbog čega je studiozna, analitična i praktična osoba. Mjesec u Blizancima potiče ga na nemir i promjene, a vjerojatno ima i odličan smisao za humor.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Lako ćete usvajati nove informacije i iskoristiti ih u pravom trenutku. Budite aktivni, kontaktirajte s ljudima. Iskoristite pogodan trenutak i iznesite šefu svoje zahtjeve.

LJUBAV Emotivni odnosi netom zaljubljenih odisat će prisnošću, a manji problemi još će vas više zbližiti. Ako ste u vezi ili braku, vaši se odnosi poboljšavaju.

ZDRAVLJE Odlično ste!

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Od gomile posla nećete stići ni predahnuti. Većina će se kolega oslanjati na vašu pomoć, a nadređeni će od vas očekivati da obavljate i neke njihove dužnosti.

LJUBAV Ako ste prekinuli vezu, prijatelj upućen u vaše intimne probleme upozorit će vas da ste postupili naglo. Poslušajte njegov savjet - sigurno će biti u pravu!

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Preuzet ćete stvari u svoje ruke i obaviti važne razgovore. Smirenim i samouvjerenim nastupom ostavljat ćete odličan dojam na sugovornike.

LJUBAV Uživat ćete u simpatijama koje ćete buditi u suprotnom spolu. Sklad će vladati i vezama. Spontano ćete se prepuštati osjećajima pa će druga strana rado odgovarati na vaše nježnosti.

ZDRAVLJE Uznemireni ste.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Probleme će vam zadavati naporna birokracija, borba s rokovima i zahtjevni šefovi. Trebat će vam mnogo strpljenja da se suzdržite od svađanja s nesposobnim suradnicima.

LJUBAV Vaša prezaposlenost i obaveze neće biti prihvatljivi partneru. Oboje ćete morati pokazati više strpljenja i otvorenosti prema razumijevanju međusobnih potreba.

ZDRAVLJE Moguća je nesanica.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Imat ćete uspjeha u učenju, polaganju ispita ili javnim nastupima. Dobijete li priliku za profesionalno usavršavanje u inozemstvu, odmah je prihvatite.

LJUBAV Učinite sve da poboljšate svoj ljubavni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagirala na odgovarajući način. Samcima privlačna osoba golica maštu.

ZDRAVLJE Jako ste napeti.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Primat ćete brojne telefonske pozive i mailove te često komunicirati sa suradnicima. Iskoristite svoje pregovaračke sposobnosti za pridobivanje šefove naklonosti.

LJUBAV Dođe li do udaljavanja između vas i partnera, ne dopustite da vas obuzme panika. To će vam pomoći da shvatite želite li povratak na staro ili početak s novom osobom.

ZDRAVLJE Treba vam više sna.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO U poslovima budite na oprezu - ne upuštajte se u pothvate za koje ne znate hoće li vam i kada donijeti zaradu. Koncentrirajte se na posao, skloni ste pogreškama.

LJUBAV Ako ste zaljubljeni, nećete znati što poduzeti. Pričekate li još malo, situacija će postati jasnija pa ćete znati kako se postaviti. Brakove pomalo nagriza nepovjerenje.

ZDRAVLJE Tegobe s grlom.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Vaše bi radno mjesto mogla zahvatiti reorganizacija. Od vas će se zahtijevati brza prilagodba i hitra reakcija na nove okolnosti u čemu ćete se dobro snaći.

LJUBAV Ako ste u vezi, izvjesni su pozitivni pomaci u partnerovu životu. Dogodit će mu se nekoliko dobrih stvari, za koje može zahvaliti upravo vama.

ZDRAVLJE Bolovi u zglobovima.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Posvetite se obavljanju svih dosadnih i napornih obaveza. Riješite što prije sve zaostatke kako biste se mogli posvetiti novim projektima.

LJUBAV Samci, shvatit ćete da nekome mnogo značite. Ljubavne poruke ili dopisivanje elektroničkom poštom raspirit će osjećaje prema drugoj strani. Bračni su odnosi stabilni.

ZDRAVLJE Odlično ste!

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Mnoge stvari rješavat ćete u posljednji trenutak pa ćete biti pod stresom. Radite li s ljudima, morat ćete istrpjeti nečije provokacije, iako biste najradije uzvratili.

LJUBAV Partner će vam predložiti nešto što će vas razveseliti. Možda će se raditi o rješenju stambene situacije ili selidbi. Ako ste u vezi, vaš je odnos sve čvršći.

ZDRAVLJE Imate mnogo energije.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Preuzmete li inicijativu, dovršit ćete započete poslove u vrlo kratkom roku. Raspolagat ćete zavidnom količinom energije pa ćete nadoknaditi sve zaostatke.

LJUBAV Samci će započeti vezu za koju će od samog početka imati osjećaj da je baš ono što su tražili. Ako ste zauzeti, s partnerom ćete početi ozbiljno planirati budućnost.

ZDRAVLJE Više se odmarajte!