Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'we really, really want'

Film ‘Spice World’ dobiva nastavak, i to je nešto što gledatelji jako žele

Autor kristina sta
Autor kristina sta

Stiže sjajna vijest

Izvor: Profimedia

…ali ‘What I want, what I really, really want’ je da se to zaista dogodi! Da, možda je prosječna ocjena ‘Spice Worlda’ na IMDb-u 3.5, ali kinematografska kvaliteta nije to što ovaj film čini važnim, donosi Elle.hr.

Kada su se Spajsice pojavile devedesetih, bile su pravo osvježenje u moru boy bendova, a njihov utjecaj na formiranje mog (ali usudila bih se reći i mnogih drugih djevojčica) identiteta u tim ključnim pubertetskim godinama bio je nemjerljiv i nešto čega sam postala svjesna tek kasnije u životu. Stihovi pjesme ‘If You Wanna Be My Lover’ stavili su prijateljice ispred dečkiju, još i prije nego su nam dečki uopće bili na radaru, ‘Mamma, I Love You’ ublažili tinejdžerski bunt protiv roditelja, ali prije svega, ‘girl power’ poruke, čak i kad nismo razumjele taj britanski engleski bile su univerzalne. 

Izvor: Profimedia

Kada je film izašao, naravno da smo ga MORALE pogledati i premda je bilo teško stvoriti nekakav smisao od tog kaosa, željele smo jurcati Londonom, nositi platforme i mini haljine, pjevati i zabavljati se s prijateljicama. Čak i godinama kasnije, na fakultetu, ta ‘Spice Girls’ faza iz djetinjstva kroz koju smo prolazile bila je unificirajuća, te sam upoznala nekoliko ‘Ginger’, ‘Posh’ i ‘Scary Spice’, dok su ‘Baby’ i ‘Sporty’, barem u mom krugu, bile rjeđa pojava.

Stoga vijest, ako je vjerovati The Sun-u, da je uoči 25. obljetnice Spice Girls (OMG, kako je već prošlo četvrt stoljeća?!) Geri pokrenula okupljanje Spajsica i rad na novom filmu vesela vijest za koju se nadamo da je istina. Okupila je obje Melanie i Emmu te pristupila scenaristu koji bi napisao scenarij za novi film.

Izvor: Profimedia

Hoće li im se pridružiti Victoria Beckham, koja nije sudjelovala u njihovoj povratničkoj turneji 2019., želeći se više posvetiti obitelji i svom modnom biznisu, još nije poznato, no Mel C u jednom je intervjuu pružila tračak nade, rekavši da se možda predomisli u vezi budućih okupljanja. Možda je na nju utjecao i komentar Beyonce koja joj je rekla da su ju Spice Girls motivirale da postane, pa, Beyonce.

Što će se i kada od tih planova realizirati, nije još poznato ni potvrđeno, no znamo što nam je danas na playlisti…

Najčitanije

Najnovije