Nevena Rendeli Vejzović
Nekada televizijska voditeljica, a danas poduzetnica rođena je 25. svibnja 1981. u znaku nemirnih Blizanaca. Pustolovna je duha i u svakom trenutku spremna za akciju. Voli se zabavljati, družiti i sklapati nova prijateljstva. Na poslovnom planu krenut će joj tijekom sljedeće godine.

Znak tjedna - BLIZANCI - 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Sunce ulazi u vaš znak 22. svibnja i navješćuje vaših pet minuta. Krenite naprijed punim jedrima! Iako se mnogo toga događa mimo vašeg utjecaja, bit ćete zadovoljni lakoćom dobivanja važnih podataka.

LJUBAV Ako ste slobodni, trenutke ispunjenja pronalazit ćete u komunikaciji sa simpatijama i malim flertovima. Nemojte se iznenaditi ako vas netko snažno privuče. U brakovima će ojačati duh partnerstva.

ZDRAVLJE Proljepšat ćete se.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Kontrolirajte naglost i odolite potrebi za prigovaranjem. Odmaknite se od ljudi i planova kojima nedostaje čvrst temelj. Budite oprezni s novcem.

LJUBAV Nećete pronaći zajednički jezik s partnerom. Maštat ćete o romantici, a on će razmišljati o konkretnim stvarima koje bi trebalo poduzeti bez odgode.

ZDRAVLJE Sklonost zaboravljivosti.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO U poslu ćete biti ugodni i strpljivi, a okolina će vam uzvratiti srdačnošću i tolerantnošću. Zahvaljujući visokoj energiji i produktivnosti premašit ćete rokove.

LJUBAV Od 22. svibnja ulazite u bolje razdoblje koje vam omogućava vraćanje stabilnosti u poljuljani odnos. Živnut će i društveni život.

ZDRAVLJE Privlačit će vas duhovne discipline.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Trebaju vam poticaj i injekcija samopouzdanja, ali vjerojatnije su neugodne glasine, što će vas izbaciti iz takta. Tražit ćete priliku da se istaknete, ali sad nije pravi trenutak.

LJUBAV Sumnjat ćete u partnerove namjere. Trebate li riješiti nesporazum, birajte način i vrijeme. Slobodni bi se mogli naći u vezi s neiskrenom osobom.

ZDRAVLJE Nervoza i umor.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Energija vam doseže vrhunac pa ćete moći obaviti mnogo posla. Izvrsno je vrijeme za ulaganje udarnih napora, primjerice u dovršavanje pozamašnog projekta.

LJUBAV Samci se mogu zbližiti s osobom čiji ih životni stavovi motiviraju i pokreću, a dulje veze i brakove osvježit će sretni događaji, možda i prinova.

ZDRAVLJE Kondiciju održavajte laganom šetnjom.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Budite oprezni u sklapanju ugovora jer bi vas mogla zateći neka lukavo skrivena odredba. Zadržite se na uobičajenim zadacima za koje znate da ćete ih uspješno obaviti.

LJUBAV Održavate li vezu na daljinu, na pomolu je rješenje situacije koje će vas oboje oduševiti. Mogli biste otputovati u inozemstvo, preseliti se ili se odlučiti na roditeljstvo.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Iako će vas dobro raspoloženje poticati na ambiciozne poteze, radije napredujte korak po korak. Usredotočite se na kratkoročne ciljeve i ne preuzimajte više poslova nego što ih možete ostvariti.

LJUBAV Uvjerit ćete se da se suprotnosti privlače. Strast će igrati dominantnu ulogu u novim poznanstvima. Netko će vas oboriti s nogu.

ZDRAVLJE Sklonost alergijama.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Planeti potiču kreativnost pa ćete pronalaziti originalna rješenja. Dobit ćete mogućnost okušati se u nečemu novom, što će vam predstavljati izazov.

LJUBAV Oboje ćete tjerati po svom. Partner će vam stalno nešto zamjerati. Činit će vam se da od vas očekuje nemoguće, što će loše utjecati na vaše samopouzdanje.

ZDRAVLJE Nosite udobniju obuću.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Radni zadaci iziskivat će domišljatost i neuobičajena rješenja, što će vam polaziti za rukom. Razdoblje je pogodno za one čiji je posao vezan uz modu, estetiku i umjetnost.

LJUBAV Pred vama su predivni dani za nove ljubavi, a i oni u vezi bit će bliskiji s partnerom. Neke ženske Vodenjake razveselit će trudnoća.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Proširit ćete krug partnera ili javno istupati. Izbjegavajte aktivnosti vezane uz sud, pravo, nasljedstvo, nekretnine, kao i imalo veće troškove, ulaganja ili zaduživanja.

LJUBAV Pokušaji konstruktivnog razgovora s partnerom neće uroditi plodom. Zasad je bolje da ne započinjete rasprave o osjetljivim temama.

ZDRAVLJE Često mijenjate raspoloženje.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Vaše će jake strane biti prepoznavanje tuđih interesa i kvaliteta, raspoređivanje radnih zadataka i prikupljanje informacija. Nastupe li krizni trenuci, bit ćete pribrani.

LJUBAV Venera u znaku Blizanaca pomaže vam razmotati klupko problema i ispravno se postaviti u njihovu rješavanju. Romantika će zavladati u brakovima dugog staža.

ZDRAVLJE Pod stresom ste.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Budite strpljivi i tolerantni prema osobama koje ne mogu slijediti vaš brz tijek misli i riječi. Nisu svi tako koncentrirani i izoštreni kao vi u ovom razdoblju.

LJUBAV Vedrije ćete gledati na ljubavnu budućnost. Većina novih prilika zbit će se na putovanju, putem interneta ili na mjestima za zabavu.

ZDRAVLJE Poboljšava vam se koncentracija.