Osim što vole skupocjenu odjeću i automobile, slavne sestre iz reality klana Kardashian - Jenner poznate su i po luksuznim domovima s kojima su tijekom godina stvorile zavidnu kolekciju, a upravo se ista proširila najnovijim izdanjem - kućom za odmor u vlasništvu 42-godišnje Kourtney. Kako piše The New York Post, majka 11-godišnjeg Masona, osmogodišnje Penelope i šestogodišnjeg Reigna, koje je dobila iz dugogodišnje veze sa sada već bivšim partnerom, Scottom Disickom, u kalifornijskom Palm Springsu kupila je nekretninu u vrijednosti vrtoglavih 75 milijuna kuna.

Profimedia Oličenje luksuza


Novoizgrađeni suvremeni dom koji se nalazi unutar prestižnog kluba Madison predstavlja oličenje luksuza. Rasprostranjena na zemljištu od 83 hektara, kuća od 9.335 četvornih metara sadrži šest spavaćih soba i sedam kupaonica. Također, reality zvijezda se pobrinula i da je njezin novi dom opremljen vrhunskom kuhinjom pa se tako preko gotovo cijele prostorije proteže i velebni mramorni otok. Pogled iz dvorišta definitivno privlači najviše pažnje s obzirom na to da će Kourtney i njezina obitelj moći uživati u ​​u prekrasnom pogledu na planine Santa Rosa.

Da se nova kuća u koju će obitelj odlaziti na razne vikend odmore svidjela i mališanima, svjedoče i posljednje fotografije na Kourtneynom Instagram profilu. Naime, 42-godišnja reality zvijezda pohvalila se kako u novoj vili uživa u društvu djece, ali i novog dečka, 45-godišnje glazbenika Travisa Barkera s kojim je u vezi od početka ove godine.