Lijepa pjevačica Franka Batelić rođena je 7. lipnja 1991. u znaku Blizanaca. Merkur u tom znaku čini je radoznalom i zabavnom, a Mjesec u Ovnu ističe njezin borben duh i poduzetnost. U ljubavi je strastvena, erotična i proživljava duboke emocije, ali mogući su bračni problemi.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Očekuju vas neugodnosti na radnome mjestu. Moguć je neugodan okršaj sa strankom ili će nadređeni kritizirati vaš rad. Kontrolirajte potrebu da kažete sve što mislite.

LJUBAV Pri­vatni će život biti pustolovan. Poljubac ili zagrljaj koji ćete doživjeti na neobičnome mjestu označit će prekretnicu u vašem emotivnom životu.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Izvrsno ćete se snalaziti u svim oblicima komunikacije, pregovora i suradnje. Traženi ste pa je sada prava prilika za lov na nove poslove.

LJUBAV Usmjereni ste na ljubavni život i međuljudske odnose. Reagirat ćete na nečiji šarm i zavođenje pa ćete se naći u situaciji koja bi uvelike mogla promijeniti vaš ljubavni status.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Tjedan je pogodan za potpisivanje važnih ugovora, sređivanje papirologije te kontakte s direktorima i šefovima. Svi će zamijetiti vašu snalažljivost u napetim i stresnim situacijama.

LJUBAV S partnerom ćete razgovarati o svakodnevnim izazovima, odlaziti zajedno u kupnju ili planirati zajednička ulaganja. Samci će se zagledati u teško osvojivu osobu - nemojte odustati prerano!

ZDRAVLJE Posvetite više pozornosti prehrani i jačanju kondicije.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Budite oprezni i ne zalijećite se u situacije na koje niste spremni. Ne dopustite da osjećajni nemir utječe na vaše poslovne odluke. Pazite komu se povjeravate.

LJUBAV Vaša komunikativnost i šarm ostavit će snažan dojam na osobe suprotnog spola. Imat ćete uspjeha u zavođenju, osvajanju i sklapanju novih poznanstava.

ZDRAVLJE Psihički ste osjetljivi.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Promjene na radnome mjestu otkrivaju da je sada pravo vrijeme za izravniji pristup. Budite probitačni i djelotvorni. Naklonjeni Merkur naglašava sve vaše kvalitete.

LJUBAV Veze opterećene ljubomorom i nepovjerenjem naći će se na prekretnici. Kriza će pomoći da analizirate svoje osjećaje i spoznate što želite od sebe i partnera.

ZDRAVLJE Sklonost nesanici.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Otvoreno ćete se izražavati pa biste nekog osjetljivijeg mogli povrijediti. Provjeravajte ono što radite jer su u stanju nemira moguće pogreške - ne dopustite da vas netko prozove zbog nemara.

LJUBAV Bit ćete primijećeni gdje god se zatekli. Prihvatite poziv za druženje jer biste mogli upoznati osobu koja će uskoro steći važno mjesto u vašem životu.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Poslovne zavrzlame neće umanjiti vaše dobro raspoloženje nego vas motivirati da iskažete potencijale. Rješavajući probleme, naučit ćete nešto novo i korisno.

LJUBAV Odnos s partnerom bit će pun strasti i naboja. Teže ćete pronalaziti zajednički jezik, ali će tjelesna privlačnost biti neodoljiva.

ZDRAVLJE Pazite na mjehur i bubrege.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Iako će dnevni raspored biti pretrpan obavezama i sastancima, većinu poslova rješavat ćete bez problema. Krasit će vas snalažljivost i okretnost pa ćete postići željeno.

LJUBAV Smiješi vam se sreća - možda će to biti novo poznanstvo koje će vas nadahnuti ili pomirenje sa simpatijom. Ako ste u braku, više popuštajte.

ZDRAVLJE Sjajno se osjećate.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Ne obazirite se na trenutačna ograničenja i neuspjehe, ma koliko vas boljele neke nepravde. Polako utirete put uspjehu ne obazirući se na one koji vam zavide.

LJUBAV Zahtjeve koje će vam nametati partner doživljavat ćete kao ugrožavanje svoje slobode. Nalazite li se u dugoj vezi, nedostajat će vam bliskosti s voljenim.

ZDRAVLJE Psihički ste jako nemirni.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Neće vam nedostajati energije, ali hoće volje da nešto napravite. Sve što ste izbjegavali, morat ćete odraditi. Neki poslovi čekat će samo vas.

LJUBAV Netko bi vam mogao otkriti što osjeća prema vama. Ako se ta osoba i vama sviđa, probudit će se vaši uspavani osjećaji pa tjedan može označiti pozitivnu prekretnicu.

ZDRAVLJE Jako ste umorni.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Izvjestan je porast obaveza i zadataka kojima ćete pristupati savjesnije. Gomila nedovršenih poslova neće vas obeshrabriti. Naprotiv, obavit ćete više nego što ste planirali.

LJUBAV Odustanite od uobičajenih ljubavnih taktika. Ako osoba u koju ste zaljubljeni ne reagira na vašu blizinu, morat ćete otvorenije dati do znanja da vam se sviđa.

ZDRAVLJE Sklonost alergijama.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Izbjegavajte nepromišljene postupke i pazite kako se ophodite sa šefovima. Pođe li vam to za rukom, izbjeći ćete nepotrebno živciranje. Čeka vas porast radnih zadataka.

LJUBAV Opu­šteno ćete se upustiti u razgovor s osobom koja vam se sviđa neskriveno pokazujući svoje zanimanje. Drugoj će strani odgovarati vaša odvažnost u zavođenju.

ZDRAVLJE Naglo ste bolje.