Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

'MIRIS TVOJE MAJICE' Gina ima novu stvar kojoj je teško odoljeti

Autor promo
Autor promo

Mlada pjevačica sve više ističe novu, zreliju verziju sebe

Izvor: Vladimir Urban

Koliko puta vas je baš miris odjeće podsjetio na voljenu osobu? Ova svima nam poznata životna tema postala je inspiracija za pjesmu 'Miris tvoje majice' koju potpisuju Marko Bratoš i Gina Damjanović, autori velikog hita 'Pepeo' koji nas je u proteklom periodu upoznao s jednom novom, zrelijom Ginom.

Đina Damjanović Izvor: Vladimir Urban

Bračanka koju već svi prepoznajemo kao radijski glas ili vokalnu trenericu marljivo gradi i svoju glazbenu karijeru započetu u grupi Detour, a koja se sada nastavlja kroz samostalan kantautorski rad. Zarazna melodija i pravi ljetni zvuk odličje su pjesme 'Miris tvoje majice' koja u video priči koju potpisuje Dinko Šimac donosi i jednu izazovniju Ginu koja svojom energijom plijeni kroz svaki kadar ovog spota.

Đina Damjanović Izvor: Vladimir Urban

Još jedna zanimljivost je da je na spotu surađivala i scenografkinja Tena Krajačić koja je radila na nekim od najvećih hollywoodskih setova kod nas (McMafia, The Hitman's Wife's Bodyguard), te je u jednoj istarskoj vili stvorila zanimljiv životan prostor jednog para koji na-kon burne noći postaje poprište duhovitog jutra. 'Miris tvoje majice' zasigurno će vas navesti da se ponovno zaljubite - kako u pjesmu tako i iznova u Ginu!

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije