Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODLIČNA PONUDA!

Imate li i vi svoju wish listu za sjajno dugo ljeto pred nama?

Autor promo
Autor promo

BIPA u suradnji s Philipsom svojim članovima programa vjernosti ovog ljeta donosi odlične popuste

Izvor: Press

Ljeto nam se konačno vratilo, a kako bi zaista bilo nezaboravno svaka od nas ima svoju wish listu da bi za njega bila potpuno spremna.

Bez obzira na to kakvi su ti planovi, BIPA u suradnji s Philipsom pruža odlične pogodnosti uz koje možeš ostvariti sve svoje želje da bi maksimalno uživala u ljetu pred nama. Velik izbor Philips proizvoda za osobnu njegu i kućanstvo uz super pogodnosti za sve članove BIPA programa vjernosti sigurno će ti u tome biti od pomoći.

Od 14. lipnja do 15. rujna dođi u najbližu BIPU jer svaka kupovina donosi bodove za kupnju odabranih Philips proizvoda iz programa vjernosti uz uštedu do čak 44%!

Pogledajte

00:30
Bipa x Phillips
Za sjajno dugo ljeto pred nama
Izvor: promo
Izvor: promo

Uz svaku kupovinu u iznosu od 50 kn preuzmi 1 bod, a sa sakupljenih 3, 5, 10 ili 15 bodova možeš izabrati jedan od Philips proizvoda iz programa vjernosti.

BIPA programom vjernosti trudimo se našim kupcima osigurati uvijek nešto novo i atraktivno, a za sve članove vrijede i niže cijene velikog broja proizvoda. Zato dođi u najbližu BIPU, uživaj u kupovini i ostvari izvrsne pogodnosti na BIPACard ili BCdigital kartici!

Sve detalje o akciji saznajte na https://www.bipa.hr/philips.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije