Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

O njemu ne razmišljate dok ne zagusti. Doma ga je postalo neizostavno imati

Kupujete printer? Ovo rješenje će vas oduševiti

Izvor: Story

Protekla je godina u mnogočemu promijenila naše navike, a posebice u učenju i radu. Rad od doma, kao i pohađanje škole i fakulteta online postali su svakodnevica te su neki gadgeti, poput printera, postali neophodni u svakom domu. Printanje seminarskih radova, literature, bilješki, poslovnih prezentacija… postalo je najjednostavnije obaviti na svom kućnom printeru zbog jednostavnosti i sigurnosti. Nabava printera pokazala se kao super investicija. Iako se printer u kućanstvu ne koristi toliko često kao u uredu, potrebe su puno dinamičnije i zahtjevnije. Kod kuće se printaju fotografije i različiti dokumenti, crno-bijeli i u boji.

Što odabrati

Birati možete između inkjet ili tintnih printera te laserskih printera. Umjesto najjeftinije opcije, uložite u malo bolji uređaj i uloženo će vam se vratiti kroz jeftiniju tintu. Dobro je da pisač ima WiFi opciju kako bi se na njega mogli spojiti svi članovi obitelji s bilo kojeg uređaja. Opcija skenera također će vam dobro doći, pogotovo ako želite digitalizirati stare fotografije. Manji inkjet lako ćete smjestiti bilo gdje u kući, a ta vrsta printera manje je bučna u usporedbi s većim uredskima. Ako pak tražite printer za ured, važno je da može kvalitetno printati velikom brzinom. U tom slučaju, najbolji je odabir laserski pisač s dodacima poput kopirke, skenera i faksa. Osim brzine printanja, u obzir uzmite može li printati na obje strane. Ta će vam opcija uštedjeti iznimno puno vremena, ali i papira. Ako vam se često događa da dokumente morati slati e-mailom, razmislite o pisaču sa skenerom.

Inkjet printer ili laserski 

Inkjet printer je najpopularnija vrsta printera. Radi tako da iz spremnika tinte miješa i izbacuje boju na papir u obliku sitnih kapljica, odnosno točaka.Najjeftiniji modeli mogu se naći već od 200 kuna, no u pravilu vrijedi sljedeće: što je printer jeftiniji, to je tinta skuplja. Pa tako cijena jednog spremnika (cartridge) za inkjet može doseći i nekoliko stotina kuna. Inkjet pisači u minuti prosječno printaju oko 6 stranica, a popularne su verzije koje imaju ugrađeni skener, kopirku i faks. Time ste opremljeni za svaku situaciju. Laserski printer pak printa iznimno brzo i idealan je izbor za okruženja u kojima se printaju velike količine dokumenata. 

Instant Ink za uštede i do 70%

Ono što će vas sasvim sigurno oduševiti je HP-ova nova usluga Instant Ink koja modernizira ispis kod kuće i u hibridnom radnom okruženju zahvaljujući pametnoj, praktičnoj i održivoj usluzi pretplate uz uštede i do 70 %. Usluga Instant Ink omogućuje pojedincima i obiteljima koje rade, stvaraju i uče od kuće neometano iskustvo ispisa zahvaljujući otkrivanju niske razine originalnog tintnog potrošnog materijala i automatskoj dostavi novih ispisnih uložaka prije nego što ih ponestane. Osim što će stati na kraj problemu nestanka tinte u ispisnim ulošcima kada vam najviše trebaju, usluga Instant Ink inovativno je fleksibilna. Možete odabrati između različitih mjesečnih planova te plaćati fiksnu cijenu na temelju broja ispisanih stranica. Cijene planova kreću se od 8,99 HRK mjesečno, uz uštede do 70 %1 na vrhunskim HP-ovim originalnim tintnim ispisnim ulošcima. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku prilagoditi ili otkazati plan, bez ugovora, godišnje naknade ili obveze, te prenijeti neiskorištene stranice iz jednog mjeseca u drugi.

Uz Instat Ink uštede su i do 70%
Uz Instat Ink uštede su i do 70%
Izvor: Story

Pretplata na tintne ispisne uloške uz HP+

Usluga Instant Ink dostupna je i uz HP+ rješenje. HP+ jedan je od najpametnijih ispisnih sustava na svijetu, namijenjen korisnicima i malim poduzećima. Uz HP+ korisnicima je na raspolaganju probno razdoblje od šest mjeseci za uslugu Instant Ink, a s pomoću aplikacije HP Smart App mogu jednostavno upravljati pretplatom. Uz više od 48 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, korisnici mogu ispisivati i skenirati dokumente s gotovo bilo koje lokacije.

Podržavaju održivi stil života
Podržavaju održivi stil života
Izvor: Story

Osmišljeni tako da štite Zemlju

Osim praktičnosti, usluga Instant Ink korisnicima omogućuje održiv životni stil. HP nudi mogućnosti recikliranja, uključujući unaprijed plaćeno recikliranje i dostavu ispisnih uložaka. U okviru inicijative Planet Partners HP je do danas reciklirao više od 875 milijuna tintnih i tonerskih ispisnih uložaka, a 80 % novih HP-ovih originalnih tintnih ispisnih uložaka te 100% novih HP-ovih originalnih tonerskih ispisnih uložaka sadrži do 45 % ili više reciklirane plastike.

Više informacija o samoj usluzi i kompatiblinkim pisačima vidite ovdje.
Sadržaj donosimo u suradnji s HP-om

Više informacija o samoj usluzi i kompatiblinkim pisačima vidite

Najčitanije

Najnovije