Elizabeth Berkley

Američka glumica rođena je 28. srpnja 1972. u znaku Lava, koji je zaslužan za njezinu snalažljivost pod svjetlima reflektora. Topla je i srdačna osoba, ali da je vrlo ranjiva i emotivna potvrđuje njezin Mjesec u Ribama. Požrtvovna je i voli svakom pomoći.

ZNAK TJEDNA - LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Zahvaljujući početku vaše astrološke vladavine, mnoge će stvari sjesti na svoje mjesto. Iako vas očekuju zastoji i nesporazumi, znat ćete nepovoljne situacije okrenuti u svoju korist.

LJUBAV Ako ste u vezi, mogli biste planirati zajednički život. Pred samcima su nove prilike - upoznat ćete osobu dubljeg džepa.

ZDRAVLJE Ne pretjerujte ni u kakvim aktivnostima koje bi vas mogle previše iscrpiti.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Ostvarivat ćete svoje planove bez teškoća. Vaša će snalažljivost zadiviti šefove, a vi se još jednom dokazati kao osoba od povjerenja. Bit ćete jako uspješni.

LJUBAV Druženja i izlasci okrenut će vaše misli u novom smjeru. Otkrit ćete nove nijanse ugode i zadovoljstva kojima ćete se prepustiti zahvaljujući novom poznanstvu.

ZDRAVLJE Psihički ste jako napeti.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ne planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke jer će vam malo toga polaziti za rukom. Bit će izraženi napetost i nerazumijevanje s kolegama.

LJUBAV Morat ćete biti popustljiviji prema partneru - nema smisla da se stalno svađate. Samci će nekoga upoznati u novom društvu, ali nešto će vas ometati da uđete u vezu.

ZDRAVLJE Tegobe popuštaju.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Merkur u Raku davat će vam obilje radnoga elana, ali to vas može i jako iscrpiti. No na poslu ćete iskazati svoje najbolje osobine i kvalitete.

LJUBAV Netko će vam svojim ponašanjem pokazati da ga zanimate pa ćete cijele dane o tome razmišljati. Osobito su moguća nova poznanstva i simpatije ako ste negdje na ljetovanju.

ZDRAVLJE Živite urednije.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Mogli biste obaviti dogovore vezane uz novu poslovnu suradnju ili ćete dobiti čvrsto obećanje vezano uz uplatu većega novčanog iznosa. Šefovi vas podržavaju.

LJUBAV Za potpun ljubavni uspjeh bit će nužno dati točno do znanja što želite i očekujete. Igrajte otvorenih karata i recite partneru kako zamišljate zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE Znatno poboljšanje!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Koncentracija vam je sve slabija pa ste skloni propustima, zaboravljanju i gubljenju papira. Provjeravajte sadržaj dokumenata koje potpisujete, a pazite i ako radite s novcem.

LJUBAV Čak i ako ste već dulje sami, planeti pomažu da sretnete srodnu dušu. Savjetujemo vam da što više izlazite. Oni u vezi i braku odlično se slažu s partnerom.

ZDRAVLJE Moguća je izraženija nesanica.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Očekuje vas promjena radnog mjesta ili rad u novim prostorijama. Radit ćete mnogo, kolege će se oslanjati na vas, a u velikoj mjeri i šefovi.

LJUBAV U ljubavi ćete biti željni dokazivanja i pustolovina. Zračit ćete šarmom i staloženošću pa ćete s partnerom uspjeti riješiti veliki obiteljski problem. Samcima se netko jako sviđa.

ZDRAVLJE Niste baš najbolje.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO U odličnom ste razdoblju, sve vam polazi za rukom. Mogući su uspješni kontakti s inozemstvom, rad u turizmu ili pokretanje privatnog posla. Iskazat ćete sve svoje kvalitete.

LJUBAV U vezi će vladati neizvjesnost s kojom ćete se teško nositi, pa će biti potrebno mnogo samokontrole kako se ne biste posvađali. Po­pustite malo.

ZDRAVLJE Skloni ste alergijama.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Umor i zasićenje radnom sredinom rezultirat će smanjenom pronicljivošću i objektivnošću. Ne oklijevajte s kolegama podijeliti probleme, osobito ako želite dobiti njihovu potporu.

LJUBAV Odnosi s partnerom neće biti idealni. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje obiteljskih problema, ali bez zadiranja u nevažne detalje.

ZDRAVLJE Nećete imati većih problema.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Usmjerite se na financije jer ćete u tom području imati najviše uspjeha. Privatnici će uspješno naplatiti potraživanja. Samopouzdani ste i učinkoviti.

LJUBAV Zbivanja u ljubavnom životu bit će poticajna. Zavodite, uživajte u flertu i dopustite nekome da vas zavede. Nekima je moguć znakovit flert na radnome mjestu.

ZDRAVLJE Posjetite stomatologa.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO U uspješnom ste razdoblju, ali zbog nepovoljnog Marsa čuvajte se brzopletosti i izloženosti stresu. Mnogi će se oslanjati na vas, što će vas iscrpljivati.

LJUBAV Očekuju vas sretni dani u kojima samci imaju velike izglede ostvariti lijepo poznanstvo. Samo nemojte odmah biti ljubomorni ili se ponašati previše zaštitnički.

ZDRAVLJE Jako ste napeti.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Nećete se trebati previše truditi kako biste se istaknuli ili kako bi šefovi primijetili koliko vrijedite. Merkur u vašem znaku jamstvo je poslovnog uspjeha.

LJUBAV Zračite privlačnošću pa vam suprotni spol češće prilazi. Samci su u prilici upoznati nekog jako privlačnog, a oni u vezi sretni su sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE Odlično ste!