Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

StoryGourmet daruje novim pretplatnicima bogat poklon-paket

Google-Plus-Cover-Photo-34-1080x608 (1) Izvor: Story Gourmet

Vin Bouquet drop stop - svi volimo dobra crna vina, ali muči nas ako nam pokapaju lijep bijeli stolnjak. Vin Bouquet drop stopovi u kutijici sadrže 5 komada savitljive folije koju jednostavno savijete, stavite u grlić boce vina i točite, bez straha.

Nisu za jednokratnu upotrebu jer ih možete oprati i po potrebi ponovno koristiti. Bisettimlince - set se sastoji od mlinca za sol i mlinca za papar talijanskog proizvođača Bisetti.

Odlični su za svaki postav stola jer kombiniraju klasični i moderni dizajn. Izrađeni su od prozirnog akrilnog materijala, a visine su 18 cm. Mehanizmi za mljevenje su iznimno kvalitetni.

Za sol je keramički mlinac, a za papar pocinčani. Vijkom na vrhu mlinca može se regulirati grubost mljevenja, što je izrazito važno jer neka jela baš vole grubo mljevenje, a nekima više pašu sitno mljeveni sol i papar StoryGourmet pretplata po promotivnoj cijeni vrijedi godinu dana.

Nakon isteka promotivnog razdoblja pretplata se nastavlja automatski po standardnoj cijeni. Za pretplatu nas nazovite na +385 1 63 00 817 ili kontaktirajte putem e-maila [email protected] Vrijednost paketa je 307 kuna (količine su ograničene)

Magazin

Royals