Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kako se 'Sex Education' prometnuo u aktivistički lifestyle i modni pokret generacije Z 

Ultrapopularna serija, više nego li ijedna druga Netflixova uspješnica, otvoreno progovara o važnosti naslijeđa i rasnog identiteta

glavna Izvor: Story

Svatko od nas ima svoj "fashion legacy", način kako sebe vidi kroz odjeću, kako gradi svoj stil, kako se izdvaja iz mase. Moda se uvijek vraća, spaja nostalgiju i budućnost, potiče nas na uvijek nove stilske igre. Ove sezone autentičan i originalan vintage look nezamisliv je bez nove Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice. Inspirirane siluetom poznatog AZTEC II modela, nove Reebok tenisice genijalan su spoj modernog i retro stila. Mladi hrvatski kreativci već su se 'zaljubili' u novi CLL model. U serijalu tema koji donosimo u suradnji s Reebokom upoznajemo nove lifestyle koncepte generacije Z.

Ako pitate generaciju Z, ali i mnoge druge generacije, koju trenutačno seriju obožavaju,‘Sex Eduaction’ sasvim će sigurno biti na vrhu ljestvice.  Duhovita, otvorena, progresivna, iskrena, autentična, serija koja prati živote učenika, školskog osoblja i roditelja izmišljene škole Moordale, koji prolaze kroz brojne osobne dileme, aktivno mijenja pristup najintimijinm temama i doslovno nas okupira da pogledamo nove nastavke u jednom dahu. Govoreći sasvim otovreno o seksu, prikazujući emocionalne i hormonalne promjene s kojima se mladi susreću, Sex Education više nego li ijedna Netflixova serija naglašava važnost naslijeđa i rasnog identiteta. Evo kako se serija Sex Education prometnula u aktivistički lifestyle i modni pokret generacije Z.


Progovara otvoreno o najneugodnijim problemima

Glavni lik Otis Milburn, ali i svi ostali likovi, u sve tri sezone kroz razne nas neugodne pubertetske situacije, kompleksne odnose, seksualne dileme, životne nedoumice i prekretnice vode sasvim otvoreno, ne trudeći se niti malo stvarne situacije pokazati drugačijima nego li u biti jesu. Iako je provokativna i progresivna, serija je istovremeno i vrlo simpatična, i baš zbog situacija s kojima se mogu svi poistovjetiti osvojila je toliku naklonost. U seriji se otvoreno prikazuju strahovi, ambicije, dileme, ogoljavaju se taštine i pokazuju odnosi između mladih i roditelja, autoriteta, prijatelja…

 Izvor: Story

Ruši tabue i predrasude

Spolni odnosi u “Sex Education” su neuredni, nespretni, puni nepredviđenih pokreta i zvukova, no nije li gotovo svaki seks takav? Uz to, serija je pokazala i snažnu edukativnu komponentu prikazujući ljudsku seksualnost kao spektar i kroz jednu više-manje tipičnu britansku školu uspjela pokazati koliko je taj spektar zapravo širok. Najsnažnija se priča veže uz odnos Erica, koji iako dolazi iz tradicionalne obitelji otvoreno priznaje da je gej, i Adama, koji kroz dugoočekivanu vezu istražuju različite načine na koje pristupaju vlastitoj seksualnosti. I iako se čini da “ormarirani” Adam u toj vezi možda izvlači deblji kraj, njegov lik doživljava najveću evoluciju u odnosu na stereotipni bully početak. On kroz seriju vrluda kroz različite ideje oko vlastitih ljubavnih i društvenih interesa da bi na kraju na neočekivan način ipak pronašao životno zadovoljstvo.

 Izvor: Story

Donosi autentičan modni legacy

Višeslojnost likova odlično je prelivena u višeslojne modne igre. Udobne i trendi traperice, obavezne T-shirt majice, hudice, trenirke, cool tenisice, bomber jakne okosnica su fashion legacyja Sex educationa. Svaki od likova apsolutno je autentičan sebi, kako karakterno, tako i modno. I dok glavni lik Otis preferira prepoznatljive prugaste majice, razgirani Eric “vrišti” u upečatljivim bojama, dezenima i raznovrsnim materijalima. Maeve nas oduševljava svojim edgy stilom, autentičnim kombinacijama, odvažnim bojama kose, nepokolebljivim stavom, a njezina prijateljica Aimee nostalgičnim dezenima i trendovima iz djetinjstva koje donosi u novom ruhu. Svi oni spajaju nespojivo, pokazuju stav, stalno traže novu pokretačku snagu koja ih tjera da uvijek budu svoji, da budu hrabriji, da vole više i budu inspirativniji. Baš kakve su i nove Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice, koje svi obožavaju, a posebno pripadnici generacije Z, koji poput likova serije Sex Education ponajprije cijene originalnost.

 Izvor: Story

Promiče aktivizam, autentičnost i važnost naslijeđa

Generacija Z, baš kao i likovi serije Sex Education, obožava autentičnost. Klasična ljepota je out, apsolutno nije važno je li netko idelanih proporcija, ima li savršen ten, kosu, visinu… Važna je dosljednost, poštivanje naslijeđa, originalnost. Upravo tu filozofiju slijede i nove Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisice. Pozitivna energija, razbijanje tabua, promjene u društvu, hrabrost i odvažnost, ostavština ono je što donosi Sex Education, a upravo je Reebok svojom novom kampanjom i sloganom Lead with your legacy pokrenuo tu temu među pripadnicima generacije Z, ali imeđu svima nama. I da, to su samo neki od razloga zašto i mi ove sezone, baš poput Lune Valas, Elle Dvornik, Eme Luketin, Nike Pavičić, Sandija Pege, Matije Lazarević svoj modni legacy iskazujemo u Reebok Classic Leather Legacy AZ tenisicama.

 Izvor: Story

Novi Reebok Classic Leather Legacy AZ model tenisica dostupan je u Buzz, Shooster i approved! trgovinama po cijeni od 749 do 999 kuna. Više informacija o novom lifestyle modelu dostupno je OVDJE.

Sadržaj donosimo u suradnji s brendom Reebok 

Magazin

Royals